Spana in säsongens trendigaste höst- och vinterjackor

En lång dunjacka, en funktionell väst eller varför inte en jacka i höstens trendpalett som går i jordnära toner? Vi listar säsongens trendigaste jackor.

Löven börjar bli röda och morgnarna kyliga. Vips är hösten här på riktigt. Passa på att handla din höst- och vinterjacka redan nu. Vi har massvis med trendiga nyheter som är både snygga, värmande och funktionella.

Håll värmen i den långa dunjackan

Den långa dunjackan är en storfavorit även denna säsong. Som ett gosigt täcke värmer den under kyliga höstmorgnar och isiga vinterstormar. Perfekt för dig som vill ha en trendig jacka som går nedanför rumpan.

Funktionellt och trendigt

Hitta höstlooken i en boxig, kort variant av vinterjacka. Den här modellen funkar precis lika bra en dag på stan som under söndagspromenaden i skogen. Vill du sticka ut lite extra? Kika på våra varianter i metallic eller teddy-material.

Se alla vinterjackor

Bli ett med naturen

I år är det jordnära kulörer som gäller. Nougat, beige, mocca, mörkgrön och rostrött passar lika bra på ett ytterplagg som på den stickade tröjan. Faller den jordnära trenden dig i smaken? Perfekt, vi har jackor i flera olika modeller.

Se fler naturfärgade jackor

En väst för alla tillfällen

Västen är det perfekta plagget en krispig höstdag, innan den riktiga vinterkylan tränger sig på. Dessutom är det ett smart komplement till din vanliga vinterjacka och finns i flera stilsäkra modeller.

Se alla västar

Hitta din nya höst- och vinterjacka på Stadium