Köp 2 par skor, få 50% på det billigaste paret.

*Erbjudandet gäller på stadium.se och i Stadiums butiker t.o.m. den 30/3 2022. Erbjudandet gäller på samtliga priser, dock ej på produkter som levereras direkt från våra samarbetspartners. Erbjudandet gäller ej i kombination med andra rabatter/erbjudanden, föreningsprodukter, på Stadium Outlet eller stadiumoutlet.se. Rabatten dras av i kassan.

Giltigt t.o.m. 2023-03-30

Köp 2 par skor, få 50% på det billigaste paret. Villkor

Hur fungerar rankningen i sökresultat och produktlistning?


När du som kund söker efter en produkt eller klickar in i en produktkategori via kategoriträdet på Stadium.se visas produkter i en viss ordning. Produkterna som visas är antingen sådana du har sökt eller filtrerat fram. Ordningen i vilken produkterna visas kallas för produkternas rankning.

Rankningen styrs både av generella och personaliserade regler för att du ska få en så bra kundupplevelse som möjligt. Den generella söksorteringen baseras på samtliga besökares interaktioner med produkter under de senaste 30 dagarna. Det här innebär att våra mest populära produkter premieras och syns högst upp i resultatet. Den personaliserade söksorteringen baseras på besökarens interaktioner med produkter under sessionen, varumärkespreferenser och könspreferenser från tidigare köp. Under vissa kampanjer (till exempel Member Days eller Black Friday) så premieras produkter som ingår i kampanjen, för att du lätt ska hitta relevanta erbjudanden.

Om våra rankningsalgoritmer förändras kommer information om detta återfinnas på denna sida.