25% rabatt på barnkläder och barnskor Shoppa

Garanterat nöjd


Prisgaranti

Finner du en identisk vara som du köpt på Stadium till salu till ett lägre ordinarie pris i en annan butik i Sverige eller i en svensk webbutik (med toppdomänen .se) ger vi dig mellanskillnaden tillbaka. Prisgarantin gäller i 30 dagar från köpet på Stadium mot uppvisande av ditt Stadiumkvitto. Du måste också kunna visa en annonsbild eller internetutskrift där den billigare varan och dess pris tydligt framgår.

Denna garanti gäller även innan du köpt din vara på Stadium. Mot uppvisande av annonsbild eller internetutskrift där den billigare varan och dess pris tydligt framgår får du köpa varan hos Stadium till samma pris. Prisgarantin gäller inte varor som säljs vid konkursutförsäljningar eller på rea.

För att utnyttja prisgarantin ber vi dig att i första hand vända dig till din butik eller till kundservice.

Provspring i 30 dagar

När vi har fått hjälpa dig att prova ut dina löparskor är vi säkra på att de passar. Därför får du en garanti som innebär att du kan provspringa dina nya löparskor utomhus. Är du inte nöjd med dem får du inom 30 dagar från köpet byta till en annan valfri modell av löparskor, mot uppvisande av ditt kvitto märkt med Garanterat Nöjd.

Garantin berättigar inte till kontant ersättning om du väljer en billigare löparsko. Väljer du en dyrare modell av löparskor får du själv betala mellanskillnaden. Gäller ej på stadium.se, stadiumpulse.se, stadiumoutlet.se eller Stadium Outlet.

Öppet köp i 365 dagar

Öppet köp gäller för alla varor köpta inom Stadium Sverige med undantag för bad- och underkläder, monterade skidor och presentkort. Öppet köp gäller i 365 dagar från köpet mot uppvisande av originalkvitto. Den returnerade varan ska vara oanvänd, i originalskick och förpackad i sin originalförpackning samt ha samtliga eventuella etiketter och märkningar kvar.