Garanterat nöjd


Prisgaranti

Hittar du en identisk produkt till ett lägre ordinarie pris hos någon annan återförsäljare i Sverige matchar vi det priset. Prisgarantin gäller både i fysisk butik och på nätet under förutsättning att butiken är belägen i Sverige och att hemsidan är bolagsregistrerad i Sverige.

Vill du nyttja prisgarantin innan du gjort ditt inköp hos oss på Stadium behöver du besöka din närmsta Stadium-butik eller kontakta vår Kundservice.

Har du redan köpt produkten hos oss gäller prisgarantin i 30 dagar från inköpsdatum och mot uppvisande av ditt originalkvitto.

Prisgarantin gäller endast på ordinarie pris och på de produkter Stadium själva lagerför. Gäller ej på Stadium Partner-produkter eller på beställningsprodukter. Du som kund behöver kunna styrka det lägre priset för att ta del av vår prisgaranti.

Provspring i 30 dagar

När vi har fått hjälpa dig att prova ut dina löparskor är vi säkra på att de passar. Därför får du en garanti som innebär att du kan provspringa dina nya löparskor utomhus. Är du inte nöjd med dem får du inom 30 dagar från köpet byta till en annan valfri modell av löparskor, mot uppvisande av ditt kvitto märkt med Garanterat Nöjd.

Garantin berättigar inte till kontant ersättning om du väljer en billigare löparsko. Väljer du en dyrare modell av löparskor får du själv betala mellanskillnaden. Gäller ej på stadium.se, stadiumoutlet.se eller Stadium Outlet.

Öppet köp i 365 dagar

Öppet köp gäller för alla varor köpta inom Stadium Sverige med undantag för bad- och underkläder, monterade skidor och presentkort. Öppet köp gäller i 365 dagar från köpet mot uppvisande av originalkvitto. Den returnerade varan ska vara oanvänd, i originalskick och förpackad i sin originalförpackning samt ha samtliga eventuella etiketter och märkningar kvar.