20% rabatt på racketsport. Gäller även redan nedsatta priser.

Erbjudandet gäller på stadium.se och i Stadiums butiker t.o.m. den 17/10 2022. Erbjudandet gäller på samtliga priser, dock ej på produkter som levereras direkt från våra samarbetspartners. Erbjudandet gäller ej i kombination med andra rabatter/erbjudanden, vid köp av föreningsprodukter, på Stadium Outlet eller stadiumoutlet.se. Rabatten dras av i kassan.

Giltigt t.o.m. 2022-10-17

20% rabatt på racketsport. Gäller även redan nedsatta priser. Villkor
Här har vi samlat våra skidbindningar. På marknaden finns idag flera bindningssystem – främst NNN, SNS och Prolink. Här handlar du enkelt de längdbindningar som passar bäst för just dina behov. Vi har skidbindningar för både barn, dam och herr och vårt utbud innehåller bindningar från Rottefella, Salomon och Fischer.
På marknaden finns idag flera bindningssystem – främst NNN, SNS och Prolink. Hos oss handlar du enkelt de skidbindningar som passar bäst för just dina behov och önskemål. NNN-systemet passar med NIS-plattan där du som åkare själv har möjlighet att justera hur långt fram eller bak bindningen ska sitta. Längdbindningen med SNS-system skruvas fast i skidorna och passar kanske främst dig som tycker att pjäxor anpassade för SNS passar dina fötter bäst eller redan har ett par skidor eller pjäxor anpassade för systemet. Prolink är Salomons och Atomics nya system som ger stor valfrihet för dig som kund. Prolink-bindningar är kompatibla både med Prolink-systemet och med NNN-systemet. Hos oss hittar du längdbindningar för dam, barn och herr från kända varumärken som Rottefella, Salomon och Fischer.