Stadium konto


På Stadium kan du välja att teckna ett Stadium Konto som knyts samman med ditt medlemskap. Stadium Konto ger dig möjlighet att handla i butik och på stadium.se men vänta med betalningen till månaden efter köpet görs. Även en delbetalning är möjlig!
Hur och när skickas kontoavin ut?

Köpen samlas månadsvis så kontoavin skickas alltid i mitten på månaden efter att köpet har gjorts med ett förfallodatum per den siste samma månad. Kontoavierna skickas ut per mail till den mailadress man angivit på sitt medlemskap på Stadium. Avsändare för mailutskicken är Walley och i ämnesraden i mailet ser du att kontoavin avser dina köp på Stadium. Om du saknar din kontoavi ber vi dig kontrollera att mailadressen på medlemskapet är rätt.

Görs det en kreditprövning/UC i samband med tecknandet av Stadium Konto?

Ja, det görs en kreditprövning då ett Stadium Konto är en kredit man knyter samman med sitt medlemskap. Denna kredit har du så länge du väljer att stå kvar med kontot och krediten påverkar din kreditvärdighet. Du kan när som helst välja att avsluta kontot/krediten förutsatt att det inte finns någon skuld att betala av.För frågor gällande kontoavier, skuld eller inbetalning kan du kontakta Walley Kundservice

010-161 00 50
stadium@walley.se

Öppettider

Mån-fre: 08:00.20:00

Lör: 10:00-16:00

Sön: 10:00-15:00För frågor om dina köp, kvitton samt byten/returer kan du kontakta Stadium Kundservice genom att klicka här.