Stadiums recensionspolicy


Produktbetyg och recensioner är viktiga verktyg för Stadium i syfte att informera och guida våra kunder till bra köp. För Stadium är det viktigt att presentera transparenta och relevanta produktbetyg och recensioner om våra produkter.

Inlämnade R&R publiceras normalt på vår webbsida inom två till fyra arbetsdagar från inlämningstidpunkten. Stadium förbehåller sig rätten att inte publicera produktbetyg och recensioner eller att radera dessa enligt nedan.

Stadium accepterar endast produktbetyg och recensioner som lämnas av konsument som själv använt eller köpt produkten och där recensionen enbart handlar om produkten. Stadium accepterar inte manipulerade produktbetyg eller recensioner, och inte heller recensioner som inte är relevanta, eller som innehåller uttalanden som är brottsliga, strider mot Stadiums etiska principer, eller god branschpraxis för recensioner. Alla misstankar om manipulation i någon form kan rapporteras till info@stadium.se och kommer att undersökas. Vi publicerar alla relevanta produktbetyg och recensioner oavsett betyg och gör inte skillnad på produktbetyg och recensioner som kan bedömas ge en positiv eller negativ bild av våra produkter.

För att säkerställa att det endast är konsumenter som själva använt eller köpt produkten som lämnar produktbetyg och recensioner skickar vi förfrågningar om produktbetyg och recensioner endast till våra kunder som har köpt produkten online. Det kan förekomma att produktbetyg och recensioner lämnas av anställda hos Stadium men endast i fall där den anställde i sin egenskap av konsument på eget initiativ har köpt produkten hos Stadium och av eget val har lämnat recensionen eller produktbetyget för produkten i fråga.

För vissa produkter samlar vi in recensioner från kvalitativa tredjepartssajter som nike.com, adidas.com och publicerar på våra stadium-sajter. Detta i syfte att erbjuda konsumenterna en större volym av recensioner samt att fler produkter ur vårt sortiment kan erbjuda konsumenten relevant recensionsinformation.

För samtliga recensionstjänster på Stadium använder vi oss av en oberoende tredjepartsleverantör, TestFreaks AB. TestFreaks AB sköter tekniken, modererar och kvalitetssäkrar recensionsinformationen, samt säkerställer att den inte manipuleras eller filtreras på något sätt. Recensionstjänsten ska ge en så rättvisande, relevant och transparent bild av produkterna som möjligt.

Genom att lämna ditt produktbetyg eller din recension inklusive eventuella bilder (som måste vara dina egna), till Stadium ger du oss rättigheterna att, kostnadsfritt, använda innehållet, både recensionen och eventuell bild, kopiera och översätta det samt använda det i marknadsföringssyfte.

Vi använder kontinuerligt produktbetyg och recensioner för att förbättra vårt produktsortiment och våra tjänster. Eftersom vi över tid justerar produkter och förändrar vårt sortiment kan vi behöva ta bort produktomdömen och recensioner som inte längre är korrekta eller relevanta då produkterna förändrats, tagits bort ur sortimentet eller ersatts med andra produkter. Vid frågor om produktbetyg och recensioner, vänligen kontakta oss på info@stadium.se.