20% rabatt på alpint, snowboard och längd

*Erbjudandet gäller på stadium.se och i Stadiums butiker t.o.m. den 17/1 2021. Erbjudandet gäller på ordinarie- och paketpriser, dock ej på elektronik eller produkter som levereras direkt från våra samarbetspartners. Erbjudandet gäller ej i kombination med andra rabatter/erbjudanden, vid köp av presentkort, föreningsprodukter, vid betalning av Stadium Sports Camp, på Stadium Outlet eller stadiumoutlet.se. Rabatten dras av i kassan.

Giltigt t.o.m. 2021-01-17

20% rabatt på alpint, snowboard och längd Villkor
Stadium har 365 dagars öppet köp. Presentkort och förädlade produkter såsom trycktröjor eller monterade skidor/snowboards kan inte returneras, varken i butik eller till vårt lager. Produkt som returneras ska vara oanvänd och i originalkartong samt med etiketter kvar.Retur i Stadium-butik
Du kan kostnadsfritt göra en retur eller ett byte i valfri Stadium-butik mot uppvisande av ditt webbkvitto, förutsatt att produkten skickats från vårt lager och inte från en av våra Partners.

Retur till lager
Vid retur till vårt lager ber vi dig emballera din försändelse väl. Det är inte tillåtet att tejpa eller klistra på produktens originalkartong. Vi rekommenderar dig att emballera försändelsen med en plastpåse.

Kostnaden för returporto är 49 kronor oavsett distributör och summan dras automatiskt av från det produktvärde vi återbetalar dig.

Vi hanterar din retur och gör en återbetalning inom 14 dagar från det att din retur/reklamation nått vårt lager. Återbetalning sker alltid till samma betalsätt som använts i din beställning.

Du kan enkelt boka en upphämtning av din retur via den SMS-avisering du har fått från Budbee. För detta krävs ingen returetikett och du väljer själv om du vill lämna över din retur till chauffören eller om du vill lämna den för upphämtning utanför dörren.

Du kan även använda den returetikett som medföljt ditt paket och lämna in returen hos ditt närmsta postombud.

Använd den returetikett som medföljt ditt paket och lämna in returen hos ditt närmsta postombud. om du saknar din returetikett vänligen kontakta Kundservice på telefonnummer 0771-499 499 alternativt via epost till info@stadium.se.

Din retur-/reklamationssedel kan du ladda ner här.

Hemleverans tungt gods
För retur av tungt gods bifogas ingen returetikett utan du står själv för returfrakten. Att returnera med pall hos PostNord kostar 1220-2090 SEK.Använd den returetikett som medföljt ditt paket och lämna in returen hos ditt närmsta postombud. Om du saknar din returetikett vänligen kontakta Kundservice på telefonnummer 0771-499 499 alternativt via e-post till info@stadium.se.

Din retur-/reklamationssedel kan du ladda ner här.

Stadium Partner-produkt

Har du beställt en produkt som skickats från en av våra Partners och vill göra en retur använder du den returetikett som medföljt ditt paket. Du behöver inte fylla i någon retur- och reklamationssedel. Ingen avgift tas ut för returen och återbetalning sker till samma betalsätt som använts i beställningen. Om du saknar din returetikett vänligen kontakta Kundservice på telefonnummer 0771-499 499 alternativt via e-post till info@stadium.se.

Byte

Du kan byta din produkt i valfri Stadium-butik mot uppvisande av ditt webbkvitto förutsatt att produkten skickats från vårt lager och inte från en av våra Partners. Vid retur till vårt lager tillämpas inga byten utan du behöver då lägga en ny beställning.

Återbetalning

Vid retur gör vi alltid återbetalningen till samma betalsätt som använts vid beställningstillfället, med undantag för Swish vid retur i butik då en återbetalning istället sker till bankkort. Du som har betalt din faktura men ändå ångrat ditt köp har ett tillgodobelopp hos Collector Bank som i sin tur betalas ut nästkommande arbetsdag från returtillfället. Om du ångrat ditt köp innan fakturans förfallodatum kommer istället en justering av din faktura göras. Vid en delkreditering skickas det en uppdaterad faktura till dig. För frågor gällande denna hantering kontakta gärna stadium@collectorbank.se.

eller ring till 010-161 00 50. Du kan även ladda ner Collector Banks app alternativt besöka http://www.collector.se/.

Reklamation

Du som konsument har 3 års reklamationsrätt. Är produkten skadad eller trasig gör du en reklamationsförfrågan inom skälig tid, dock senast inom två månader från att felet har upptäckts. reklamationsförfrågan kan göras i valfri ordinarie Stadium-butik eller genom att skicka varan till vårt lager.

Vill du skicka tillbaka varan till vårt lager och saknar returetikett, vänligen kontakta Kundservice på telefonnummer 0771-499 499 eller via e-post till info@stadium.se. Du behöver även bifoga en ifylld reklamationssedel i din försändelse. Om du saknar denna kan du ladda ner den här.

Vid godkänd reklamation återbetalas du till samma betalsätt som användes vid köpet. Om extrakostnader tillkommit i samband med den godkända reklamationen, så som bensinkostnader eller parkeringsavgifter, återbetalas även detta mot kvitto.

En evenetuell tvist ska lösas av antingen Allmänna Reklamationsnämnden (ARN) i Sverige eller European Commision Online Dispute Resolution (EU ODR).

ARN: https://www.arn.se/
Allmänna Reklamationsnämnden
Box 174
101 23 Stockholm

EU ODR: https://ec.europa.eu/odr

Ångerrätt

Vi tillämpar 14 dagars lagstadgad ångerrätt. Önskar du att ångra en vara behöver du kontakta oss inom 14 dagar från uthämtningsdatum. När du meddelat oss att du önskar nyttja ångerrätten har du 14 dagar på dig att returnera varan. Du har rätt att utan kostnad öppna förpackningen och kontrollera att produkten fungerar. Du som konsument är däremot ansvarig för en eventuell värdeminskning av produkten, inklusive originalförpackning, som beror på en hantering utöver vad som krävs för att fastställa produktens art, egenskap och funktion.

För att tillämpa ångerrätten får du gärna fylla i vår ångerblankett eller Konsumentverkets ångerblankett som du hittar här. Du har inte rätt att tillämpa ångerrätten på förädlade produkter och monterade skidor/snowboards. Du som konsument har rätt till en återbetalning inom 14 dagar från det att vi mottagit produkten som du önskar tillämpa ångerrätten på.

Returadress:

Stadium Online 908, Port 39
Ströbogatan 5
602 23 Norrköping.