Passa på! 25% på padel, tennis, badminton, bordtennis och squash.

Erbjudandet gäller på stadium.se t.o.m. den 23/10 2021. Erbjudandet gäller på ordinariepriser, dock ej på elektronik eller produkter som levereras direkt från våra samarbetspartners. Erbjudandet gäller ej i kombination med andra rabatter/erbjudanden, vid köp av föreningsprodukter, på Stadium Outlet eller stadiumoutlet.se. Rabatten dras av i kassan.

Giltigt t.o.m. 2021-10-23

Passa på! 25% på padel, tennis, badminton, bordtennis och squash. Shoppa
Stadium har 365 dagars öppet köp. Presentkort och förädlade produkter såsom trycktröjor eller monterade skidor/snowboards kan inte returneras, varken i butik eller till vårt lager. Produkt som returneras ska vara oanvänd och i originalkartong samt med etiketter kvar.Oavsett vilken speditör eller vilket fraktsätt du valt registrerar du enkelt och smidigt din retur HÄR. Du hittar returalternativ och instruktioner i 3 enkla steg här nedan.


Retur i butik - Kostnadsfritt


1. Registrera din retur HÄR, ett returkvitto skickas till dig per SMS

2. Besök valfri Stadium-butik, lämna in din retur och visa upp returkvittot i kassan

3. Återbetalningar sker på plats i butik till samma betalsätt som använts i din beställning


Retur till lager – Returkostnad 49 kronor


1. Registrera din retur HÄR, en QR-kod skickas till dig per SMS

2. Emballera försändelsen väl. Lämna in paketet till ditt närmsta ombud och visa QR-koden. För detta alternativ krävs ingen returetikett eller retursedel.3. Återbetalning sker inom 7 vardagar till samma betalsätt som använts i din beställning


Upphämtning hemma – Returkostnad 119 kronor


1. Registrera din retur HÄR och ladda ner fraktetiketten2. Emballera försändelsen väl. Skriv ut fraktetiketten och boka upphämtning via Postnord på telefonnummer 0771-333310

3. Återbetalning sker till samma betalsätt som använts i din beställning


Byte

Du kan byta din produkt i valfri Stadium-butik mot uppvisande av ditt webbkvitto. Vid retur till vårt lager tillämpas inga byten utan du behöver då lägga en ny beställning.

Stadium Partner-produkt

För att få information om retur av produkter från Stadium Partners beställda via stadium.se vänligen välj varumärke nedan och klicka på respektive länk.

adidas
Reebok
Nike
Stadium Partner

Är produkten ansluten till en Stadium Partner och varumärket inte är representerat ovan är det Stadium Partners allmänna villkor som gäller.
Kostnad för retur beror på val av fraktsätt och Partner. Vid återbetalning dras kostnaden för returen av från det belopp som återbetalas.
Om du saknar din returetikett vänligen kontakta Kundservice på telefonnummer 0771-499 499 alternativt via e-post till info@stadium.se.

Återbetalning
Vid retur gör vi alltid återbetalningen till samma betalsätt som använts vid beställningstillfället, med undantag för Swish vid retur i butik då en återbetalning istället sker till bankkort. Du som har betalt din faktura men ändå ångrat ditt köp har ett tillgodobelopp hos Walley (tidigare Collector Bank) som i sin tur betalas ut nästkommande arbetsdag från returtillfället. Om du ångrat ditt köp innan fakturans förfallodatum kommer istället en justering av din faktura göras. Vid en delkreditering skickas det en uppdaterad faktura till dig. För frågor gällande denna hantering kontakta gärna stadium@walley.se eller ring till 010-161 00 50. Du kan även ladda ner Walleys app alternativt besöka https://www.walley.se/.

Reklamation
Du som konsument har 3 års reklamationsrätt. Är produkten skadad eller trasig gör du en reklamationsförfrågan inom skälig tid, dock senast inom två månader från att felet har upptäckts.

Du kan enkelt och smidigt göra en reklamationsförfrågan genom att registrera den här. Vill du hellre göra din reklamationsförfrågan i en av våra Stadium-butiker är du välkommen in med produkten och ett köpbevis

En bedömning av reklamationen görs utan onödigt dröjsmål senast inom 7 helgfria vardagar efter registrerad reklamationsförfrågan och vid godkänd reklamation återbetalas du till samma betalsätt som användes vid beställningstillfället senast inom 7 vardagar från att vi tagit emot reklamationen.

En eventuell tvist ska lösas av antingen Allmänna Reklamationsnämnden (ARN) i Sverige eller European Commision Online Dispute Resolution (EU ODR).

ARN: https://www.arn.se/
Allmänna Reklamationsnämnden
Box 174
101 23 Stockholm

EU ODR: https://ec.europa.eu/odr

Ångerrätt
Vi tillämpar 14 dagars lagstadgad ångerrätt. Önskar du att ångra ett köp av en produkt behöver du registrera det här inom 14 dagar från uthämtningsdatum. Kostnad för retur beror på val av fraktsätt. Du har rätt att utan kostnad öppna förpackningen och kontrollera att produkten fungerar. Du som konsument är däremot ansvarig för en eventuell värdeminskning av produkten, inklusive originalförpackning, som beror på en hantering utöver vad som krävs för att fastställa produktens art, egenskap och funktion. Vid åberopande av ångerrätten sker återbetalning till samma betalsätt som valts vid orderläggningstillfället. Du som konsument har rätt till en återbetalning inom 7 vardagar från det att vi mottagit paketet. Du har inte rätt att tillämpa ångerrätten på förädlade produkter.

Om du hellre önskar skriva ut vår ångerblankett eller konsumentverkets ångerblankett och skicka den till oss så hittar du båda här nedan:
Vår ångerblankett
Konsumentverkets ångerblankett.