Member days! 25% för dig som är eller blir medlem

* Erbjudandet gäller på stadium.se och i Stadiums butiker t.o.m. den 26/4 2021 för dig som är medlem. Erbjudandet gäller på ordinariepriser, dock ej på cyklar, ridsport, studsmattor, SUP, elektronik, varumärket EXIT eller produkter som levereras direkt från våra samarbetspartners. Erbjudandet gäller ej i kombination med andra rabatter/erbjudanden, vid köp av presentkort, föreningsprodukter, vid betalning av Stadium Sports Camp, på Stadium Outlet eller stadiumoutlet.se. För att ta del av medlemserbjudandet på stadium.se behöver du vara inloggad.

Member days! 25% för dig som är eller blir medlem Villkor
Stadium har 365 dagars öppet köp. Presentkort och förädlade produkter såsom trycktröjor eller monterade skidor/snowboards kan inte returneras, varken i butik eller till vårt lager. Produkt som returneras ska vara oanvänd och i originalkartong samt med etiketter kvar.
För beställningar lagda fr.o.m den 7/3-2021

Oavsett vilken speditör eller vilket fraktsätt du valt registrerar du enkelt och smidigt din retur här. Du hittar returalternativ och instruktioner i 3 enkla steg här nedan.

Retur till lager – Returkostnad 49 kronor


1. Registrera din retur här, en QR-kod skickas till dig per SMS

2. Emballera försändelsen väl. Lämna in paketet till ditt närmsta ombud och visa QR-koden3. Återbetalning sker inom 14 vardagar till samma betalsätt som använts i din beställning


Retur i butik - Kostnadsfritt


1. Registrera din retur här, ett returkvitto skickas till dig per SMS

2. Besök valfri Stadium-butik, lämna in din retur och visa upp returkvittot i kassan

3. Återbetalningar sker inom 14 vardagar till samma betalsätt som använts i din beställning


Upphämtning hemma – Returkostnad 119 kronor


1. Registrera din retur här och ladda ner fraktetiketten2. Emballera försändelsen väl. Skriv ut fraktetiketten och boka upphämtning via Postnord på telefonnummer 0771-333310

3. Återbetalning sker till samma betalsätt som använts i din beställning


Byte

Du kan byta din produkt i valfri Stadium-butik mot uppvisande av ditt webbkvitto. Vid retur till vårt lager tillämpas inga byten utan du behöver då lägga en ny beställning.

Återbetalning
Vid retur gör vi alltid återbetalningen till samma betalsätt som använts vid beställningstillfället, med undantag för Swish vid retur i butik då en återbetalning istället sker till bankkort. Du som har betalt din faktura men ändå ångrat ditt köp har ett tillgodobelopp hos Collector Bank som i sin tur betalas ut nästkommande arbetsdag från returtillfället. Om du ångrat ditt köp innan fakturans förfallodatum kommer istället en justering av din faktura göras. Vid en delkreditering skickas det en uppdaterad faktura till dig. För frågor gällande denna hantering kontakta gärna stadium@collectorbank.se eller ring till 010-161 00 50. Du kan även ladda ner Collector Banks app alternativt besöka http://www.collector.se/.

Reklamation
Du som konsument har 3 års reklamationsrätt. Är produkten skadad eller trasig gör du en reklamationsförfrågan inom skälig tid, dock senast inom två månader från att felet har upptäckts.

Du kan enkelt och smidigt göra en reklamationsförfrågan genom att registrera den här. Vill du hellre göra din reklamationsförfrågan i en av våra Stadium-butiker är du välkommen in med produkten och ett köpbevis

En bedömning av reklamationen görs utan onödigt dröjsmål senast inom 7 helgfria vardagar efter registrerad reklamationsförfrågan och vid godkänd reklamation återbetalas du till samma betalsätt som användes vid beställningstillfället senast inom 14 vardagar från att vi tagit emot reklamationen.

En eventuell tvist ska lösas av antingen Allmänna Reklamationsnämnden (ARN) i Sverige eller European Commision Online Dispute Resolution (EU ODR).

ARN: https://www.arn.se/
Allmänna Reklamationsnämnden
Box 174
101 23 Stockholm

EU ODR: https://ec.europa.eu/odr

Ångerrätt
Vi tillämpar 14 dagars lagstadgad ångerrätt. Önskar du att ångra ett köp av en produkt behöver du registrera det här inom 14 dagar från uthämtningsdatum. Kostnad för retur beror på val av fraktsätt. Du har rätt att utan kostnad öppna förpackningen och kontrollera att produkten fungerar. Du som konsument är däremot ansvarig för en eventuell värdeminskning av produkten, inklusive originalförpackning, som beror på en hantering utöver vad som krävs för att fastställa produktens art, egenskap och funktion. Vid åberopande av ångerrätten sker återbetalning till samma betalsätt som valts vid orderläggningstillfället. Du som konsument har rätt till en återbetalning inom 14 vardagar från det att vi mottagit paketet. Du har inte rätt att tillämpa ångerrätten på förädlade produkter.

Om du hellre önskar skriva ut vår ångerblankett eller konsumentverkets ångerblankett och skicka den till oss så hittar du båda här nedan:
Vår ångerblankett
Konsumentverkets ångerblankett.För beställningar lagda t.o.m den 6/3-2021

Retur i Stadium-butik
Du kan kostnadsfritt göra en retur eller ett byte i valfri Stadium-butik mot uppvisande av ditt webbkvitto, förutsatt att produkten skickats från vårt lager och inte från en av våra Partners.

Retur till lager
Vid retur till vårt lager ber vi dig emballera din försändelse väl. Det är inte tillåtet att tejpa eller klistra på produktens originalkartong. Vi rekommenderar dig att emballera försändelsen med en plastpåse.

För att returnera till vårt lager kan du använda den returetikett som medföljt ditt paket och då lämna in paketet hos ditt närmsta Postnord ombud. Om du saknar din returetikett vänligen kontakta Kundservice på telefonnummer 0771-499 499 alternativt via e-post till info@stadium.se.

Kostnaden för returporto är 49 kronor oavsett distributör och summan dras automatiskt av från det produktvärde vi återbetalar dig.

Vi hanterar din retur och gör en återbetalning inom 14 dagar från det att din retur/reklamation nått vårt lager. Återbetalning sker alltid till samma betalsätt som använts i din beställning.

Hemleverans tungt gods
För retur av tungt gods bifogas ingen returetikett utan du står själv för returfrakten. Att returnera med pall hos PostNord kostar 1220-2090 SEK.

Stadium Partner-produkt

Har du beställt en produkt som skickats från en av våra Partners och vill göra en retur använder du den returetikett som medföljt ditt paket. Du behöver inte fylla i någon retur- och reklamationssedel. Ingen avgift tas ut för returen och återbetalning sker till samma betalsätt som använts i beställningen. Om du saknar din returetikett vänligen kontakta Kundservice på telefonnummer 0771-499 499 alternativt via e-post till info@stadium.se.

Byte

Du kan byta din produkt i valfri Stadium-butik mot uppvisande av ditt webbkvitto förutsatt att produkten skickats från vårt lager och inte från en av våra Partners. Vid retur till vårt lager tillämpas inga byten utan du behöver då lägga en ny beställning.

Återbetalning

Vid retur gör vi alltid återbetalningen till samma betalsätt som använts vid beställningstillfället, med undantag för Swish vid retur i butik då en återbetalning istället sker till bankkort. Du som har betalt din faktura men ändå ångrat ditt köp har ett tillgodobelopp hos Collector Bank som i sin tur betalas ut nästkommande arbetsdag från returtillfället. Om du ångrat ditt köp innan fakturans förfallodatum kommer istället en justering av din faktura göras. Vid en delkreditering skickas det en uppdaterad faktura till dig. För frågor gällande denna hantering kontakta gärna stadium@collectorbank.se.

eller ring till 010-161 00 50. Du kan även ladda ner Collector Banks app alternativt besöka http://www.collector.se/.

Reklamation

Du som konsument har 3 års reklamationsrätt. Är produkten skadad eller trasig gör du en reklamationsförfrågan inom skälig tid, dock senast inom två månader från att felet har upptäckts. reklamationsförfrågan kan göras i valfri ordinarie Stadium-butik eller genom att skicka varan till vårt lager.

Vill du skicka tillbaka varan till vårt lager och saknar returetikett, vänligen kontakta Kundservice på telefonnummer 0771-499 499 eller via e-post till info@stadium.se. Du behöver även bifoga en ifylld reklamationssedel i din försändelse. Om du saknar denna kan du ladda ner den här.

Vid godkänd reklamation återbetalas du till samma betalsätt som användes vid köpet. Om extrakostnader tillkommit i samband med den godkända reklamationen, så som bensinkostnader eller parkeringsavgifter, återbetalas även detta mot kvitto.

En evenetuell tvist ska lösas av antingen Allmänna Reklamationsnämnden (ARN) i Sverige eller European Commision Online Dispute Resolution (EU ODR).

ARN: https://www.arn.se/
Allmänna Reklamationsnämnden
Box 174
101 23 Stockholm

EU ODR: https://ec.europa.eu/odr

Ångerrätt

Vi tillämpar 14 dagars lagstadgad ångerrätt. Önskar du att ångra en vara behöver du kontakta oss inom 14 dagar från uthämtningsdatum. När du meddelat oss att du önskar nyttja ångerrätten har du 14 dagar på dig att returnera varan. Kostnad för returporto beror helt på vilket speditör du valt för leverans av din beställning. Se information ovan om retur under respektive distributör för att se kostnad för retur. Du har rätt att utan kostnad öppna förpackningen och kontrollera att produkten fungerar. Du som konsument är däremot ansvarig för en eventuell värdeminskning av produkten, inklusive originalförpackning, som beror på en hantering utöver vad som krävs för att fastställa produktens art, egenskap och funktion. Vid åberopande av ångerrätten sker återbetalning till samma betalsätt som valts vid orderläggningstillfället.

För att tillämpa ångerrätten får du gärna fylla i vår ångerblankett eller Konsumentverkets ångerblankett som du hittar här. Du har inte rätt att tillämpa ångerrätten på förädlade produkter och monterade skidor/snowboards. Du som konsument har rätt till en återbetalning inom 14 dagar från det att vi mottagit produkten som du önskar tillämpa ångerrätten på.

Returadress:

Stadium Online 908, Port 39
Ströbogatan 5
602 23 Norrköping.