Presenten som alltid blir rätt.

Med ett presentkort från Stadium är möjligheterna näst intill oändliga och du behöver inte oroa dig över storlekar, färger och modeller. På Stadium hittar du ett brett sortiment inom sport och sportmode, toppat med rätt funktioner, hög kvalitet och den senaste designen.

Presentkortet kan användas i alla Stadium- och Stadium Outlet-butiker samt online på stadium.se och stadiumoutlet.se. (Gäller ej produkter som levereras direkt från våra samarbetspartners.)

Du kan köpa det i närmaste Stadiumbutik, online på GoGift.se, samt i flera butiker som t ex Pressbyrån, 7-eleven och utvalda ICA-butiker.

Presentkortet är inte personligt och gäller som betalning i samtliga Stadium- och Stadium Outletbutiker i Sverige. Vid köp på stadium.se och stadiumoutlet.se ska skrapkoden användas vid betalning. Kortet kan endast laddas vid ett tillfälle men går att utnyttja obegränsat antal gånger. Giltighetstiden är 3 år från laddningstillfället och kortet kan ej växlas in mot kontanter. Saldouppgifter kan ges i butik. Förlorat kort ersätts ej. Presentkort gäller inte vid köp av produkter från någon av våra partners.