Sommarrea! Upp till 60% rabatt på mängder av varor.

Erbjudandet gäller på utvalda produkter på stadium.se och i Stadiums butiker. Rött pris gäller och kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Sommarrea! Upp till 60% rabatt på mängder av varor. Shoppa
Här kan du köpa benskydd online för alla typer av fotbollsspelare. I sortimentet finns benskydd för barn, dam och herr från märken som Puma, Nike, adidas och SOC. Vi har även olika typer, beroende på om du vill ha lätta eller vältäckande benskydd. Själva skyddsbehovet kan ju växla med de fotbollsaktiviteter du ägnar dig åt. Här finns alternativ för alla, och det är dessutom väldigt bekvämt att köpa benskydd online från oss. Vi har ett stort utbud av allt inom fotboll här på stadium.se.
17 produkter visas
Här kan du enkelt hitta dina nya fotbollsbenskydd på nätet. Oavsett vilken nivå du spelar på och oavsett om du är junior eller senior så kan du hitta säkra och bekväma skydd som passar dig. Vill du ha små och lätta benskydd eller stora och vältäckande för träning eller match? Du hittar det du söker oavsett. Vi har även skydd med till exempel vristskydd eller ankelstrumpor för extra skydd; benskydd med egna benskyddsstrumpor för extra stabil passform samt mjuka, lätta skydd för minsta möjliga påverkan på känslan i spelet. Här kan därmed såväl forwards som målvakter hitta sina fotbollsskydd. Sortimentet uppdateras löpande med nya modeller, så du kan alltid hitta moderna och snygga fotbollsbenskydd här.