Förbättra din uthållighet med tröskelträning.

Vill du utveckla din löpning och bli mer uthållig? Då är tröskelpass värt att testa. Tröskelpass används för att flytta fram dina gränser och förbättra din uthållighet. Här berättar vi mer om hur tröskelträning fungerar och hur du kan tillämpa det i ditt träningsschema.

Bästa löparaccessoarerna.

Löparskor och träningskläder är det enda du behöver för att kunna träna löpning, men med rätt accessoarer kan även din löpupplevelse och prestation påverkas positivt. Så här kan du addera både glädje och komfort till din löpning – med hjälp av dessa 20 löparaccessoarer från vårt stora sortiment.

Så väljer du träningskläder för löpning.

Det finns både löparskor och träningskläder anpassade efter väder och träningsintensitet – allt för att du ska kunna träna löpning året runt. Här tipsar vi om hur du väljer träningskläder för löpning och presenterar 20 centrala plagg från vårt stora utbud för löpare.

Prylarna som hjälper dig att undvika löparskador.

Löpning är en effektiv träningsform, men den höga belastningen innebär också att det är lätt att skada sig. Här berättar vi hur du gör för att förebygga skador – och tipsar om tolv smarta prylar i vårt sortiment som kan hjälpa dig.

Bästa sportbehåarna för löpning.

Här berättar vi hur du hittar den bästa sportbehån för din löpning och tipsar om nio bra modeller från vårt stora utbud. 

Så hittar du rätt passform på löparskor.

Hur dina löparskor känns att springa i beror inte bara på mellansulans material, passformen är minst lika viktig. Här berättar vi hur skotillverkarna arbetar med olika typer av läster, och tipsar om sex extra bekväma löparskor i vårt stora sortiment.

Snabba superskor för träning och tävling.

I princip alla löpare kan gynnas av teknologin bakom de nya ”superskorna” – och de är inte längre enbart förbehållna supersnabba tävlingslöpare. Här förklarar vi hur de funkar och ger dig tips på sex bra modeller i vårt sortiment, som funkar för både träning och tävling.

Tre smarta funktioner på din Garmin – och hur du använder dem.

Garmins expert Ida Enstedt förklarar hur du kan använda några av hälsofunktionerna i din Garmin-klocka för att optimera din återhämtning så att du kan prestera ännu bättre. Du får också tips på sju Garminmodeller för alla plånböcker från vårt stora sortiment av träningsklockor.

Välj rätt Silva-pannlampa för dig.

Vintern är mörk och lång, så varför inte göra det bästa av saken och hålla i gång löpningen med hjälp av en pannlampa? Här berättar vi vad du ska tänka på och tipsar om sex pannlampor från Silva för olika behov och plånböcker.

Så klär du dig för löpning i kyla.

Funktionella träningsplagg och löparskor gör att det är enklare än någonsin att springa ute året runt. Här berättar vi hur du klär dig för löpning vintertid ­– och ger dig tips på 18 smarta jackor och tights.

High five!
222