Nu har vi fyllt på sommarrean! Upp till 70% rabatt på ännu fler varor. Till rean

Tips: Så kommer du ut i naturen

Mossa, stubbar och trollsländor. Är du en person som längtar ut i skog och mark och skulle vilja tillbringa mer tid där? Det behöver inte vara så svårt! Här kommer några tips som förhoppningsvis kan sänka tröskeln att ge sig ut.

Sommarens sneakers- och skomode för dam
Anamma semesterns avslappnade livsstil med lika bekväma som trendsäkra sneakers och slip-ins. I sommar vill vi bära allt från nätta varianter till mer rejäla chunky sneakers. Här är några utvalda favoriter.
Sommarens roligaste aktivitet – Stand Up Paddleboard
Sugen på att träna din balans i sommar? Stand Up Paddleboard är en perfekt vattenaktivitet för varma sommardagar! Vi har pratat med Jan Strindler, vd på Kona Sports, om vad man ska tänka på.
6 vandringsleder för hela familjen
Upptäck vad den svenska naturen har att erbjuda i sommar. Här är sex vandringsleder från norr till söder – som passar hela familjen.
UV-plaggen som skyddar barnen i sommar
Sommarlov och massor av bad och lek vid strand eller pool! Slipp bråk och tjat när det är dags att smörja in solkrämen. UV-plagg är en bra investering till både stora och små barn. Här är några utvalda UV-skydd till alla roliga stunder i sommaren.
Fitbit tar din träning och hälsa till en ny nivå
Statistik, inspiration och tips. Fitbits bärbara teknik underlättar din träning – och vardag – för en mer aktiv och hälsosam livsstil. Läs mer om Fitbit och dess trådlösa produkter som hypas världen över.
Så tog ASICS den japanska sporttekniken ut i världen
Många av de ledande sportmärkena har en gedigen historia – inte minst ASICS. Varumärket har i över 70 år levererat sportskor i världsklass – och allt började med en tentakel från en bläckfisk. Läs mer om deras historia här.
Strandsnygga plagg för herr
För lediga dagar på stranden behövs kläder för såväl svalkande dopp som fartfyllda volleybollspel. Är du osäker på vilka strandplagg du ska satsa på i år? Vi hjälper dig!
Historien bakom Puma
Med många tekniska lösningar, ikoniska pärlor och stjärnspäckade samarbeten i sin portfölj har Puma gjort sig ett namn i och utanför sportvärlden. Här blickar vi tillbaka på vad som hänt sedan märket grundades till i dag.
5 semestertips i Sverige
Är du sugen på att resa i vårt avlånga land? I år är det många som tänker passa på att hemestra och det finns många pärlor att upptäcka för både dig som söker rekreation och för dig som vill ha fartfyllda äventyr. Vi tipsar om fem härliga aktiviteter och destinationer i Sverige!
High five!
481