På Stadium har vi alltid fri frakt på ordrar över 399:-* Läs mer

Craft – tar funktionskläder på största allvar

I över 40 år har Craft ägnat sig åt att ta fram funktionella kläder som håller människor torra och vid rätt kroppstemperatur i alla väder. Häng med på en resa som börjar med att rädda piloter från att förfrysa i atmosfären, och slutar med hur man skapar världens tunnaste skiddräkter.

10 tips för vinterlöpning

Mörker och kyla behöver inte stoppa dig från svettiga löpturer. Med rätt inställning, kläder och sällskap kommer du snart hitta kärleken till vinterlöpning . Ta del av våra 10 tips – sen ses vi i löpspåret.

Reflexen – ett måste på löprundan

Just nu är det viktigare än någonsin att hålla igång med sin utomhusträning. Med rätt kläder och inställning kommer du snabbt lära dig att älska springturer även i ruskigt väder. Men glöm för guds skull inte reflexerna. En liten med livsviktig detalj såhär i vintermörkret.

Craft the Story

I över 40 år har  Craft ägnat sig åt att ta fram funktionella kläder som håller människor torra och vid rätt kroppstemperatur i alla väder. Häng med på en resa som börjar med att rädda piloter från att förfrysa i atmosfären, och slutar med hur man skapar världens tunnaste skiddräkter. 

Kitta dig i höstens snyggaste träningskläder

Tights med hög midja, matchande set och seamless-kollektioner. Hanna Lundahl är inköpare på Stadium och Anna Een-Nilsson Senior Designer för SOC. Idag tipsar de om höstens hetaste träningskläder .

Säsongens trendigaste höst- och vinterjackor

Jordnära kulörer, metallic eller varför inte en väst? Letar du efter en ny höst- och vinterjacka? Vi listar säsongens hetaste modeller.

Sail Racing – för både höghastighetssegling och innerstad

Om du har sett seglingstävlingar som America’s Cup eller liknande förstår du säkert att det krävs extremt teknisk och slitstark utrustning för att utöva sporten. Sail Racing har med sin drivkraft för innovation och tekniska lösningar inspirerats från andra sporter och lyckats bli ett självklart val för internationella seglare. Men även till de som hellre håller sig på land, med den tekniskt inspirerande casual kollektionen.

Hur lite behöver man egentligen träna för att få resultat?

Att träning påverkar både vår fysiska och psykiska hälsa positivt är inget nytt. Men vad krävs för att öka eller behålla muskelmassa och kondition? Vi fördjupar oss i ämnet och försöker reda ut hur lite man egentligen behöver träna.

Hos Röhnisch får kvinnorna visa vägen

I över 75 år har Röhnisch stärkt sporten innanför och utanför Sveriges gränser. Vi har pratat med bolagets vd Emma Stjernlöf om varumärkets historia, design- och hållbarhetsarbetet och vad nästa steg är för Röhnisch.

Didriksons skapar funktionella plagg för alla väder

Historien om varumärket Didriksons bjuder både på kärlek, framgångar och kriser. I över hundra år har de levererat innovativa funktionskläder som uppskattas av både stora och små. Här berättar vi mer om hur allt startade i en liten fiskarby på västkusten.

High five!
357
Till toppen