Nu pågår Member Days! 25% rabatt för dig som är eller blir medlem

Erbjudandet gäller på stadium.se och i Stadiums butiker t.o.m. den 1/11 2021 för dig som är medlem. Erbjudandet gäller på ordinariepriser, dock ej på cyklar, studsmattor, SUP, elektronik, varumärket EXIT eller produkter som levereras direkt från våra samarbetspartners. Erbjudandet gäller ej i kombination med andra rabatter/erbjudanden, vid köp av presentkort, föreningsprodukter, vid betalning av Stadium Sports Camp, på Stadium Outlet eller stadiumoutlet.se. För att ta del av medlemserbjudandet på stadium.se behöver du vara inloggad.

Giltigt t.o.m. 2021-11-01

Nu pågår Member Days! 25% rabatt för dig som är eller blir medlem Villkor

Craft – tar funktionskläder på största allvar

I över 40 år har Craft ägnat sig åt att ta fram funktionella kläder som håller människor torra och vid rätt kroppstemperatur i alla väder. Häng med på en resa som börjar med att rädda piloter från att förfrysa i atmosfären, och slutar med hur man skapar världens tunnaste skiddräkter.

Rawfood-bollar med smak av saffran

Ett lite nyttigare alternativ till adventsfikan, eller bara ett perfekt mellanmål? Testa dessa enkla, goda och nyttiga rawfood-bollar med smak av saffran.

10 tips för vinterlöpning

Mörker och kyla behöver inte stoppa dig från svettiga löpturer. Med rätt inställning, kläder och sällskap kommer du snart hitta kärleken till vinterlöpning . Ta del av våra 10 tips – sen ses vi i löpspåret.

Reflexen – ett måste på löprundan

Just nu är det viktigare än någonsin att hålla igång med sin utomhusträning. Med rätt kläder och inställning kommer du snabbt lära dig att älska springturer även i ruskigt väder. Men glöm för guds skull inte reflexerna. En liten med livsviktig detalj såhär i vintermörkret.

Craft the Story

I över 40 år har Craft  ägnat sig åt att ta fram funktionella kläder som håller människor torra och vid rätt kroppstemperatur i alla väder. Häng med på en resa som börjar med att rädda piloter från att förfrysa i atmosfären, och slutar med hur man skapar världens tunnaste skiddräkter.

Reebok – från spikskor till ett av världens största sportvarumärken

Reebok  har många strängar på sin lyra. De gör sportkläder, streetwear, sneakers och träningsskor. Samarbeten med stora idrottsstjärnor och världsartister. Men historien började redan för 125 år sedan med världens första spikskor. Häng med på en spännande resa från födelsen i Bolton, till genombrottet på 80-talet och dagens satsningar framåt.

Kitta dig i höstens snyggaste träningskläder

Tights med hög midja, matchande set och seamless-kollektioner. Hanna Lundahl är inköpare på Stadium och Anna Een-Nilsson Senior Designer för SOC. Idag tipsar de om höstens hetaste träningskläder .

Josefine Bengtsson: Yoga & löpning - för en smidig kropp

Som löpare är det viktigt att hålla sin kropp smidig - ett enkelt och bra sätt är att komplettera med yoga. Här kommer yogaexperten Josefine Bengtssons bästa tips!

Trappan – världens bästa träningsredskap?

En trappa är världens bästa träningsredskap. Med rätt övningar kan du få till ett helkroppspass som både är roligt och effektivt. Idag hyllar vi trappan!

Säsongens trendigaste höst- och vinterjackor

Jordnära kulörer, metallic eller varför inte en väst? Letar du efter en ny höst- och vinterjacka? Vi listar säsongens hetaste modeller.

High five!
467