Extra bra priser på Sneakers! JUST NU: Extra bra priser på Sneakers! Shoppa

MAGAZINE

Trendspaning: höstens hetaste herrjackor
Funktionellt, urbant och hållbart är några av ledorden för höstens stora jacktrender.
Soft Prints
Möt en ny gym- och löpsäsong i trendiga mönster och accentfärger.
Intervju: Charlotte Karlsson & Pär Arvered
Vi fick en pratstund med paret om livet, löpning och hur träning förenar människor.
Veckans favoriter - Herr - v.37
Oavsett om du ska träna, slappa eller ta en runda på stan har vi plaggen och prylarna som får dig att känna dig både snygg och sportig. Varje vecka listar vi här våra favoriter just nu.
Veckans favoriter - Dam - v.37
Oavsett om du ska träna, slappa eller ta en runda på stan har vi plaggen och prylarna som får dig att känna dig både snygg och sportig. Varje vecka listar vi här våra favoriter just nu.
Trend: 9 stilsäkra damjackor
Fluffig lång parkas eller retroinspirerad dunliner? Vi har allt och lite till.
Så klär du ditt barn i höst
Låt oss guida dig till en outfit som tål både vind, väta och äventyrlig lek.
5 Yoga-övningar du enkelt gör hemma.
Att utföra yoga ska inte vara krångligt. Yoga-profilen Josefine Bengtsson listar 5 effektiva yogaövningar som stärker både kropp och sinne och som du enkelt kan göra själv hemma.
5 snabba frågor om Lidingöloppshelgen
Det börjar dra ihop sig för Lidingöloppshelgen 28–30 september. Vi ställde några frågor till Tomas Hoszek, VD TCS Lidingöloppet, inför arrangemanget.  
Hemmaträning
Kost, sömn och träning är de tre viktigaste faktorerna för ett hälsosamt liv. De två första löser du redan hemma. Varför inte ta hem den tredje?
Yoga-Josefine X SOC
Josefine Bengtsson om nya designsamarbetet med SOC och meditationens mäktiga krafter.
Veckans outfit - Herr
Oavsett om du ska träna, slappa eller ta en runda på stan har vi plaggen och prylarna som får dig att känna dig både snygg och sportig. Varje vecka listar vi här våra favoriter just nu, som utgör den perfekta outfiten.
Veckans outfit - Dam
Dags att peppa igång inför helgen! Vilket betyder massa tid för träning och aktiviteter. Och vad ger inte mer pepp än schyssta träningskläder och träningsprylar?
Malin Ewerlöf: Så klarar du Lidingöloppet
Malin vet allt om hur man tar sig igenom ett av Sveriges tuffaste lopp. Hennes bästa tips? Att aldrig ge upp, hur jobbigt det än känns!
Trend: Fast & Intense
Möt hösten i sportmode som maxar din träning. Säsongens nyheter passar extra bra för högintensiva träningspass!
Veckans outfit - Herr
Oavsett om du ska träna, slappa eller ta en runda på stan har vi plaggen och prylarna som får dig att känna dig både snygg och sportig.
Intervju: Zlatan Ibrahimovic
För Stadium Magazine berättar han om hur han hittade styrkan att tro på sig själv, livet i LA, och lanseringen av grooming-serien Zlatan Sport.
Veckans outfit - Dam
Oavsett om du ska träna, slappa eller ta en runda på stan har vi plaggen och prylarna som får dig att känna dig både snygg och sportig. Varje vecka listar vi här våra favoriter just nu, som utgör den perfekta outfiten.
Höstens hetaste löparskor
Vi guidar dig bland några av våra heta lanseringar!
Sport-bh: 10 höstfavoriter
Det finns flera sätt att hålla träningsmotivationen uppe. Ett sätt är att känna sig snygg och bekväm i sina träningskläder. Här har vi listat 10 favoriter av ett av de viktigaste plaggen för träningen - sport-bh:n.
High five!

Allt är laddat.

336