20 % rabatt på barnkläder och barnskor 20 % rabatt på barnkläder och barnskorSe erbjudandet

5 fakta om träningsvärk

Varför får man träningsvärk? Kan man undvika träningsvärk? Går det bra att träna med träningsvärk?Frågorna är många när det gäller ömmande muskler efter träning eller ansträngning. Här följer 5 fakta om träningsvärk!

Säsongens hetaste fotbollsskor
Vad kommer vi att få se på planen i år? Kaxigt röda, revolutionerande piggar och låga modeller om du frågar Daniel Wiklund, inköpare på Stadium. Här listar han några av vårens hetaste fotbollsskor.
Så kommer du igång med löpningen
Har du bestämt dig för att 2020 ska bli året då du snörar på dig löparskorna och ger dig ut i spåret? Löpexperten Petra Kindlund ger här sina bästa tips för hur du kommer igång och hittar löparglädjen.
Fotbolls-EM 2020: Upplägg och kuriosa
Var och när spelades den allra första turneringen? Vilket land har tagit hem flest medaljer? Och vilken spelare har gjort flest mål under EM? Mattias Dahlström bjuder på spännande kuriosa och berättar hur det nya upplägget fungerar.
Så väljer du rätt skor till inomhussporten
Det finns många olika inomhussporter som lockar in oss i gympasalar och idrottshallar så här års. Men har du koll på vilka skor som passar din aktivitet? Vi hjälper dig hitta rätt skor till inomhussporten.
5 fakta om träningsvärk
Varför får man träningsvärk? Kan man undvika träningsvärk? Går det bra att träna med träningsvärk? Här följer 5 fakta om träningsvärk!
6 prehabövningar som gör dig till en bättre löpare
Löpning är ett enkelt och roligt sätt att röra på sig, men glöm inte bort att ge muskler, senor och leder lite omtanke. Här är sex prehabövningar som hjälper dig att minska skadorna och bli en starkare löpare.
Så maxar du simträningen med rätt redskap
Hur får man ut det mesta av sin simning? Här tipsar vi om träningsredskapen som tar din simning till nästa nivå.
Så kommer du igång med padel
En snabb, social och rolig sport som är förhållandevis enkel även för dig som inte har tidigare erfarenhet av racketsporter. Här är allt du behöver veta för att komma igång med padel.
Så knyter du dina löparskor
Trycker skorna mot överdelen av foten eller glapar hälen i löparskorna? Vi ger dig 5 tips på hur du får ut maximalt av dina löparskor med rätt typ av snörteknik.    
High five!
451