Förbättra din uthållighet med tröskelträning.

Vill du utveckla din löpning och bli mer uthållig? Då är tröskelpass värt att testa. Tröskelpass används för att flytta fram dina gränser och förbättra din uthållighet. Här berättar vi mer om hur tröskelträning fungerar och hur du kan tillämpa det i ditt träningsschema.

Skydda dina skor med IMBOX

Ett par impregnerade skor står emot vatten och smuts samt håller färgen bättre, då impregneringen även skyddar mot UV-strålar. Snyggare skor som håller längre helt enkelt.

10 tips för vinterlöpning

Mörker och kyla behöver inte stoppa dig från svettiga löpturer. Med rätt inställning, kläder och sällskap kommer du snart hitta kärleken till vinterlöpning . Ta del av våra 10 tips – sen ses vi i löpspåret.

Josefine Bengtsson: Yoga & löpning - för en smidig kropp

Som löpare är det viktigt att hålla sin kropp smidig - ett enkelt och bra sätt är att komplettera med yoga. Här kommer yogaexperten Josefine Bengtssons bästa tips!

Trappan – världens bästa träningsredskap?

En trappa är världens bästa träningsredskap. Med rätt övningar kan du få till ett helkroppspass som både är roligt och effektivt. Idag hyllar vi trappan!

Hur lite behöver man egentligen träna för att få resultat?

Att träning påverkar både vår fysiska och psykiska hälsa positivt är inget nytt. Men vad krävs för att öka eller behålla muskelmassa och kondition? Vi fördjupar oss i ämnet och försöker reda ut hur lite man egentligen behöver träna.

Sommarens roligaste aktivitet – Stand Up Paddleboard

Sugen på att träna din balans i sommar? Stand Up Paddleboard är en perfekt vattenaktivitet för varma sommardagar! Vi har pratat med Jan Strindler, vd på Kona Sports, om vad man ska tänka på.

6 vandringsleder för hela familjen

Upptäck vad den svenska naturen har att erbjuda i sommar. Här är sex vandringsleder från norr till söder – som passar hela familjen.

5 semestertips i Sverige

Är du sugen på att resa i vårt avlånga land? I år är det många som tänker passa på att hemestra och det finns många pärlor att upptäcka för både dig som söker rekreation och för dig som vill ha fartfyllda äventyr. Vi tipsar om fem härliga aktiviteter och destinationer i Sverige!

Förbättra din uthållighet med tröskelträning

Vill du utveckla din löpning och bli mer uthållig? Då är tröskelpass värt att testa. Här berättar vi mer om hur tröskelträning fungerar och hur du kan tillämpa det i ditt träningsschema.

High five!
208