25 % för dig som är eller blir medlem.

ML DESIGN, 
Ml-design Set Med 2 Hopfällbara Solstolar, 
Detail 1

ML DESIGN, 
Ml-design Set Med 2 Hopfällbara Solstolar, 
Detail 2

ML DESIGN, 
Ml-design Set Med 2 Hopfällbara Solstolar, 
Detail 3

ML DESIGN, 
Ml-design Set Med 2 Hopfällbara Solstolar, 
Detail 4

ML DESIGN, 
Ml-design Set Med 2 Hopfällbara Solstolar, 
Detail 5

ML DESIGN, 
Ml-design Set Med 2 Hopfällbara Solstolar, 
Detail 6

ML DESIGN, 
Ml-design Set Med 2 Hopfällbara Solstolar, 
Detail 7

black

black

ML DESIGN ml-design set med 2 hopfällbara solstolar

2 337:-

black

black

One Size
Säljs och skickas av ECD Germany, exkluderad från presentkort och Stadiums erbjudanden. Köpvillkor
  • Att koppla av i solen i en mysig solstol, vem gillar inte det? Med våra solstolar får du den perfekta avkopplingsupplevelsen. Med solstolarna kan du njuta av „Zero Gravity” position och känna dig viktlös. Stolarna är justerbara så att du snabbt kan ställa in din idealiska sitt- eller liggställning. Det fastsatta nackstödet ger dig också bästa möjliga komfort. Då blir det roligt att koppla av! Och det är inte allt, solstolarna har också en dryckeshållare så att du alltid har din kalla dryck till hands. Ryggstödet på dessa solstolar kan justeras i alla vinklar från 90° till 135°, så att du kan sitta eller ligga i en bekväm position i trädgården och njuta av solskenet. Slitstarka elastiska snören och stålrör ger inte bara bästa säkerhet, utan också maximal komfort och stöd. Den fullt vadderade avtagbara dynan kan justeras efter din komfort. Det medföljande nackstödet ger extra komfort eller kan användas som svankstöd. Höjden är justerbar, ställ in lämplig höjd efter dina och din familjs olika längder och användningsbehov i olika scenarier. Den solida triangulära stödramen gör dessa nollgravitationsstolar pålitliga och hållbara. Dessa solstolar är tillverkade av tyg som är robust och andas så att du kan njuta av solen i lugn och ro och komfort. Andningsbart material ger en sval upplevelse på en varm sommardag och UV-resistent för varaktig kvalitet. Ett stadigt och säkert fotstöd, oavsett om det är på marken eller vid en vattenpool, du kan använda dessa solstolar med tillförsikt för din säkerhet. Om du vill vara förberedd för nästa avkopplande timme i solen, beställ din solstol nu.

    • MODERN OCH KOMFORTABEL LOUNGERSTOL MED BÄNK - Tack vare sin ergonomiska design och utmärkta sittkomfort är detta det bästa valet för dig att koppla av! Därför är solstolar lämpliga för pool, gräsmatta, trädgård, terrass, bakgård och så vidare. De kommer att ge dig en trevlig upplevelse av att vila på fritiden. Perfekt för inomhus- och utomhusbruk!
    • LIFTLESS KÄNSLA - Den justerbara vilstolen är utformad för att ge stor komfort. De slitstarka elastiska snörena gör att materialet ger maximalt stöd för kroppen utan att trycka på ryggraden, så att du kan koppla av helt i timmar. Optimal avkoppling tack vare "nollgravitationsläget" (135° lutning): Benen är placerade något ovanför hjärtat, perfekt för blodcirkulation och avslappning.
    • MAXIMAL KOMFORT - Med det justerbara ryggstödet anpassar sig solstolarna perfekt till kroppen och säkerställer optimal sittkomfort. Uteplatsstolarna har också en nackkudde, vars höjd kan justeras för att passa dina behov. Nackstödet kan också tas bort vid behov. Långvarigt stöd tack vare överdraget, som är anslutet till ramen med ett snörningssystem.
    • MATERIAL AV HÖG KVALITET OCH FÖRSTA KLASSENS ARBETSKRAFT - Trädgårdsstolarna är tillverkade av en robust pulverlackerad rörformig metallram och slitstarkt, lätt tvättbart och andningsbart textiltyg. Lätt och robust! Tyget är UV-/väderbeständigt och kommer att värmas upp med tiden.
    • BÄRBAR DESIGN - Stolarna kan fällas ihop så att du kan ta dem med dig till stranden, parken eller på campingturen, med en vikt på bara 8,5 kg - Zero Gravity-stolarna kan enkelt transporteras. När de är hopfällda kan solstolarna förvaras i skjulet eller garaget utan att ta upp mycket utrymme.

    Art. nummer: 926127101

  • Produktens saldo uppdateras en gång i timmen
    • 1-4 helgfria vardagars leveranstid
    • Levereras av en av våra Stadium Partners
Vi har många modeller att välja på här på Stadium. Här hittar du fler produkter från ML DESIGN