På Stadium har vi alltid fri frakt på ordrar över 399:-* Läs mer

Sommarens solglasögontrender

Vad bär du för bågar i sommar? Inspireras av säsongens hetaste solglasögon att möta sommaren i.

Solglasögon är en tidlös accessoar för sommaren av såväl funktionella skäl som estetiska. Ett par solglasögon skyddar dina ögon från strålning – samtidigt som det ger det lilla extra till din outfit. Mönstrade eller klassiska bågar? Klassiskt eller oljefärgat glas? Ha fantasi och välj ett par efter smak och tycke. Spana in sommarens hetaste trender nedan för inspiration inför köpet.

Runda glasögon
De runda glasögonen var en gång hippie-kulturens signum och karaktäristiska för en av vår tids största musiker - John Lennon. De runda glasögonen har dock återvänt till rampljuset under de senaste åren, och denna sommar är definitivt inget undantag.

Detaljer
Less is more, men för den som vill sticka ut är detaljer i färg eller mönster på såväl bågar som glas helt rätt. Stilsäkra detaljer i form av leopardmönster eller oljefärgat glas sätter pricken över i:et på de allra enklaste av bågar.

Tidlösa klassiker
Slutligen, vissa trender kommer och går medan andra består. Klassiska modeller med tidlösa bågar är ett säkert kort säsong efter säsong.

solglasögon
1. OAKLEY, SLIVER XL
2. APPERTIFF, LANDO WOODS
3. APPERTIFF, AIRBORN FESTIVAL
4. APPERTIFF, AVIATOR FESTIVAL
5. VANS, SPICOLI 4
6. APPERTIFF, JAPAN FESTIVAL
7. APPERTIFF, AWAYFARER LARGE FESTIVAL
8. APPERTIFF, ACKBAR WOODS
9. APPERTIFF, JANGO LIFETIME
10. APPERTIFF, ASHOKA LIFETIME