Nu har vi fyllt på sommarrean! Upp till 70% rabatt på ännu fler varor. Till rean


Discover - NyheterSommarens sneakers- och skomode för dam
Anamma semesterns avslappnade livsstil med lika bekväma som trendsäkra sneakers och slip-ins. I sommar vill vi bära allt från nätta varianter till mer rejäla chunky sneakers. Här är några utvalda favoriter.
UV-plaggen som skyddar barnen i sommar
Sommarlov och massor av bad och lek vid strand eller pool! Slipp bråk och tjat när det är dags att smörja in solkrämen. UV-plagg är en bra investering till både stora och små barn. Här är några utvalda UV-skydd till alla roliga stunder i sommaren.
Fitbit tar din träning och hälsa till en ny nivå
Statistik, inspiration och tips. Fitbits bärbara teknik underlättar din träning – och vardag – för en mer aktiv och hälsosam livsstil. Läs mer om Fitbit och dess trådlösa produkter som hypas världen över.
Så tog ASICS den japanska sporttekniken ut i världen
Många av de ledande sportmärkena har en gedigen historia – inte minst ASICS. Varumärket har i över 70 år levererat sportskor i världsklass – och allt började med en tentakel från en bläckfisk. Läs mer om deras historia här.
Strandsnygga plagg för herr
För lediga dagar på stranden behövs kläder för såväl svalkande dopp som fartfyllda volleybollspel. Är du osäker på vilka strandplagg du ska satsa på i år? Vi hjälper dig!
Historien bakom Puma
Med många tekniska lösningar, ikoniska pärlor och stjärnspäckade samarbeten i sin portfölj har Puma gjort sig ett namn i och utanför sportvärlden. Här blickar vi tillbaka på vad som hänt sedan märket grundades till i dag.
The North Face: Hitta din inre utforskare
1966 var en ung ambitiös klättrare trött på att leta efter kvalitetsutrustning på postorder och i armens överskottslager. Han beslutade sig för att låna några tusen dollar för att skapa en global kulturell rörelse – The North Face.
Birkenstock: Fotens och modevärldens favorit
Ute på stan, på jobbet, på resan eller hemmavid – oavsett var du väljer att bära dina Birkenstock så ger sandalerna dig en oslagbar komfort. Här berättar vi mer om familjeföretaget Birkenstock som haft fötternas välmående i fokus sedan 1774.
Champion: Hundraåringen som fortsätter leverera
Champion är ett av de äldsta varumärkena inom sportkläder. De har gått från att ha haft en stark position inom sportvärlden till att bli ett av de hetaste livsstilsmärkena på 80– och 90-talet och inte minst nu. Läs mer om sportklädmärket med sin ikoniska C-logotyp som satte hoodien på kartan.
High five!
244