Just nu! Få 100 kr rabatt för varje 500 kr du handlar för

Erbjudandet gäller på alla priser! Rabatten gäller inte på produkter som ingår i vårat föreningssortiment eller produkter som skickas direkt från våra Partners.

Just nu! Få 100 kr rabatt för varje 500 kr du handlar för Villkor
EN VÄSKA FÖR ETT AKTIVARE LIV


Barn tillbringar en stor del av sin dag i skolans miljö och där vill vi hjälpa dem att få mer aktivitet i vardagen, utöver de schemalagda idrottstimmarna. I början av 2000-talet initierade därför Stadium projektet med aktivitetsväskor i syfte att stötta skolorna att få barnen i rörelse, initiativet spred sig sedan även till Finland.


"Barns hälsa och rörelse är en viktig samhällsfråga och det finns en stor oro för att barn rör sig för lite i vardagen. Det här är ett problem som ska tas på allvar men det är svårt att prata om det utan att använda pekpinnar. Vi på Stadium vill inspirera alla till ett aktivt liv och jag känner mig hoppfull kring att vi bidrar till ett aktivare Sverige med våra initiativ" - Karl Eklöf, CEO Stadium Group


Projektet med aktivitetsväskorna är en del av Stadiums Good Citizen arbete och finansieras enbart av Stadium och sedan starten har närmre 25 000 aktivitetsväskor delats ut till förstaklassare i Sverige och Finland. Det innebär att ett stort antal sportprylar genom åren har bidragit till att aktivera flera hundra tusen barn på rasterna.

Innehållet i väskorna har ändrats över tid utifrån feedback från skolorna, men grundtanken är att innehållet ska passa alla och erbjuda en bredd av sportprylar på rasterna.

Årets väska innehåller bland annat fotbollar, brännbollsträ, bollpumpar, konor, hopprep och basketbollar. Förhoppningen är att den nya utrustningen ska uppmuntra fler barn att röra på sig och upptäcka glädjen med ett aktivt liv.

Kolla in hur Stadium passade på att överraska några av skolorna tillsammans med spelare från IFK Norrköping i samband med att vi delade ut väskorna 2016.