Passa på! 25% på padel, tennis, badminton, bordtennis och squash.

Erbjudandet gäller på stadium.se t.o.m. den 23/10 2021. Erbjudandet gäller på ordinariepriser, dock ej på elektronik eller produkter som levereras direkt från våra samarbetspartners. Erbjudandet gäller ej i kombination med andra rabatter/erbjudanden, vid köp av föreningsprodukter, på Stadium Outlet eller stadiumoutlet.se. Rabatten dras av i kassan.

Giltigt t.o.m. 2021-10-23

Passa på! 25% på padel, tennis, badminton, bordtennis och squash. Shoppa

Aldrig någonsin har tränaryrket varit så viktigt som det är idag. Utan tränare skulle stillasittandet bland barn och unga öka ytterligare. Utan tränare skulle föreningslivet knappt finnas. Utan tränare skulle svensk idrott inte vara vad den är idag. Så tack tränarna för allt ni gör för idrotten i Sverige, nu vill vi på Stadium ge tillbaka till er.

Har du en tränare som du vill tacka för år av slit och outtröttligt engagemang? Nominera personen till vårt tränarstipendium. Tre stipendiater kommer att ut utses. De vinner 50 000 kronor var. Ett ekonomiskt stöd som gör det möjligt för hen att göra föreningens verksamhet ännu bättre.


Så går det till

Fram till 21 november kan du nominera din favorittränare. Du kan såklart nominera flera tränare, men varje tränare kan bara nomineras en gång. Tänk på att personen du väljer att nominera måste vara aktiv som tränare inom föreningslivet idag. Den nominerade tränaren får ett mejl från oss på Stadium som berättar att hen har blivit nominerad. En jury kommer sedan att utse stipendiaterna, som sedan presenteras de på Stadiums sociala medier och på stadium.se under december månad.


Fullständiga villkor och information om hantering av personuppgifter hittar du på https://www.stadium.se/tack-tranarna-villkor

Fyll i nomineringsformuläret nedan. Klicka sedan på "Skicka".
Fyll i nomineringsformuläret nedan. Klicka sedan på "Skicka".