20% på racketsport. Gäller även redan nedsatta priser.

Erbjudandet gäller på stadium.se t.o.m. den 2/7 2022. Erbjudandet gäller på samtliga priser, dock ej på produkter som levereras direkt från våra samarbetspartners. Erbjudandet gäller ej i kombination med andra rabatter/erbjudanden, vid köp av föreningsprodukter, på Stadium Outlet eller stadiumoutlet.se. Rabatten dras av i kassan.

Giltigt t.o.m. 2022-07-02

20% på racketsport. Gäller även redan nedsatta priser. Villkor

With this, we say goodbye.

Tack för att du besöker sneakerspoint.se. Den här sidan är inte längre aktiv.

Vi hoppas att du hittar svar på dina frågeställningar i nedan FAQ. Om inte så är vår grymma Kundservice redo att hjälpa dig och du når oss genom att maila info@stadium.se

Våra butiker:

Nu har samtliga av våra Sneakers Point-butiker stängt.

FAQ

Reklamation

  • Reklamationsrätt

Du som konsument har 3 års reklamationsrätt. Är produkten skadad eller trasig gör du en reklamationsförfrågan inom skälig tid, dock senast inom två månader från att felet har upptäckts.

En bedömning av reklamationen görs utan onödigt dröjsmål senast inom 7 helgfria vardagar från att du registrerat din reklamationsförfrågan och vid godkänd reklamation återbetalas du till samma betalsätt som användes vid beställningstillfället senast inom 7 vardagar från att vi tagit emot reklamationen.

En eventuell tvist ska lösas av antingen Allmänna Reklamationsnämnden (ARN) i Sverige eller European Commision Online Dispute Resolution (EU ODR).

ARN: https://www.arn.se/
Allmänna Reklamationsnämnden
Box 174
101 23 Stockholm

EU ODR: https://ec.europa.eu/odr

 • Hur gör jag en reklamation?

  Vid eventuell reklamation ber vi dig vänligen kontakta vår Kundservice via mail info@stadium.se. I ärendet ber vi dig skicka med en detaljerad beskrivning samt tydliga bilder på produkten och dess defekt.

  • När sker återbetalningen vid godkänd reklamation?

   Vi har en hanteringstid på 7 dagar från det att vi mottagit din reklamation. Om du saknar din återbetalning efter att dessa dagar passerat är du varmt välkommen att kontakta oss via mail info@stadium.se

   Generella frågor

   • Hur gör jag om jag har ett aktivt Sneakers Point-presentkort?
    • Om du har ett aktiv presentkort ber vi dig ta kontakt med vår Kundservice via mail info@stadium.se så hjälper vi dig vidare.

   Kundservice

   Du når oss via mail info@stadium.se.
   Våra öppettider är mån-fre 09.00-20.00 och lör-sön 10.00-18.00

   Och i övrigt säljer vi förstås sneakers även här på Stadium.se