På Stadium har vi alltid fri frakt på ordrar över 399:-* Läs mer

Träningsresor 2019 – hit åker vi helst

Massa motion, ny inspiration och likasinnade kompisar – att åka på en träningsresa kan vara den bästa investering du gjort i dig själv. Vi ger dig tipsen på de hetaste träningsdestinationerna 2019.

Träning och nya upplevelser

Ibland behöver du bara byta miljö för att få en träningsboost. Löpningen kan till exempel bli lite härligare med vacker bergsutsikt, och yogan mer njutbar intill en olivlund. Ta med dig känslan hem och dröm dig tillbaka under regnruskiga motionsturer. Här är 3 heta tips!
Löpning och vandring i Marocko

– för dig som vill uppleva något unikt

Storslagen utsikt, mulor som bär på packningen och pittoreska små bergsbyar. Att terränglöpa i Atlasbergen i Marocko ger dig garanterat minnen för livet. Varje dag väntar nya intryck. Naturen erbjuder bergssluttningar och högalpin terräng som varvas med prunkande terrassodlingar och mäktiga vattenfall. Du får kontakt med ursprungsbefolkningen berber, får känna smaker från det marockanska köket och se en tillfredställande aktivitet på pulsklockan varje dag. En perfekt mix av kulturella och äventyrliga upplevelser.

Yoga i Kroatien

– för dig som vill låta sinnena vila


De vackra öarna utanför Kroatiska kusten i Adriatiska havet bjuder på många inspirerande yogamiljöer. Du når dem lätt med båt från kuststaden Split. Här får du återhämtning till både kropp, sinne och själ bland olivlundar, ekologiska odlingar och gamla fiskebyar. Förkovra dig i yogans ädla konst samtidigt som du tar dig tid att reflektera och bara vara. Bara att glida runt i yogakläder en hel vecka gör de flesta avstressade. Njut även av den lokala maten och vinet. Kom hem med massa ny energi och nya vänner på samma frekvens!

Surfskola i Biarritz

– för dig som gillar utmaningar

Surfing i Sverige i all ära, men hur härligt är det inte att byta helkroppsvåtdräkten till bikini eller badshorts och paddla ut i ett ljummet hav för att utmana sig själv i vågorna? Ta flyget – eller varför inte tåget – till Biarritz, en klassisk surfmetropol på franska västkusten som samlar människor från hela världen och erbjuder ett stort utbud av kurser. Från maj till oktober kan du njuta av härliga vågor och ta del av en fantastisk avslappnad surfkultur där större delen av tiden tillbringas på beachen. Efter en intensiv dag på brädan kan du besöka någon av alla barer där partyt aldrig tar slut, mysiga restauranger eller ha en grillkväll på stranden.


Mountainbike i Norge

- för dig som gillar adrenalin i storslagen miljöDu behöver inte åka långt för en fartfylld cykelsemester i ett av världens vackraste länder. Norge är välkänt för sitt spektakulära landskap och människor världen över vallfärdar för att uppleva den magiska naturen kring Norges slingrande fjordar. Flera skidorter bland annat: Trysil, Hafjell och Geilo har cykelparker för mountainbike och downhill, och de öppnar upp liftsystemet för cyklister under sommaren. Hafjell Bike Park är särskilt känd sedan de anordnade VM i MTB 2014. Cykelparkerna riktar sig till både nybörjare, barn och proffs så ta med hela familjen på en fartfylld semester i sommar!

PS. Låt inte ordet träningsresa avskräcka dig som vanligtvis inte tränar på regelbunden basis. Det kan faktiskt vara det mest avkopplande du någonsin gjort rent mentalt – när allt du behöver fokusera på är att äta, träna och vila!