På stadium har vi alltid fri hemleverans på ordrar över 299:-* Läs mer

Strandsnygga plagg för herr

För lediga dagar på stranden behövs kläder för såväl svalkande dopp som lekfulla volleybollspel. Är du osäker på vilka strandplagg du ska satsa på? Vi hjälper dig!

Nyckelplagg
Badshorts är strandens nyckelplagg. Matcha ett par mönstrade badbyxor med en enfärgad t-shirt, eller tvärtom! I år är korta shorts på modet, som tillsammans med en skjorta eller pikétröja kan skapa en mer uppklädd beachlook.


Fotvänliga sandaler
Satsa på ett par luftiga sandaler som sitter bra åt foten. Det möjliggör sköna promenader längs med strandkanten. Utöver sandaler är flipflops alltid ett säkert kort – enkelt, avslappnat och snyggt.


Trendiga brillor
Ett par solglasögon är A och O. Under sommarhalvåret är solglasögon säsongens hetaste accessoar, och användbara vid alla tillfällen. Ett tips är att satsa på ett par klassiker. Wayfarer-trenden håller år efter år. Välj och vraka bland en rad olika färger och mönster på bågarna, eller satsa på stilsäker svart.


Glöm inte hatten
Komplettera strandlooken med en hatt! Det är ett både smart och stilsäkert solskydd. Tänk på all sommarläsning som ska betas av i solstolen, utan att få solen i ögonen. För att inte tala om alla semesterbilder som ska postas på Instagram.