På Stadium har vi alltid fri frakt på ordrar över 399:-* Läs mer

Säsongens sneakers för barn

Våren närmar sig med stormsteg och kanske har du också fått lite vårvibbar. När temperaturen överstiger 10 grader börjar det bli dags att se över barnens skogarderob och uppdatera med klassiska sneakers och praktiska fritidsskor i tidlösa modeller. Här hittar du säsongens sneakers för barn.

Sneakers är ett säkert vårtecken. Dessutom är den stabila och sköna passformen något som passar barnens aktiva livsstil. Välj mellan sneakers med design inspirerad av Vans retro-sneakers Old Skool, Converse-mockasiner för de allra minsta i klassisk Chuck Taylor-modell eller snygga fritidsskor från Nike med praktiska kardborrespännen för enkel på- och avtagning. Kombinera mode och funktion i valet av vårskor till barnen.

Säsongens sneakers och fritidsskor för barn är en kombination av mode och funktion. Spana in ett axplock nedan.

Klassiskt vita

Vita sneakers går aldrig ur tiden och har blivit synonymt med våren. I år finns det många olika varianter på den klassiska skon, som exempelvis Adidas K Advantage I eller Nike K Expl Strada Td.


Svarta trenden

Svart är inte bara en praktiskt färg som enkelt går att matcha till många outfits – färgen är också väldigt inne just nu. Uppdatera barnens skogarderob med ett par tuffa skor med praktiska med kardborrespännen som vi bland annat hittar på Rebook K Royal Cljog.

Färgglada nyanser

Färgblock eller enfärgat – i vår ser vi många färgglada nyanser i barnsortimentet. Välj en kulör som ditt barn gillar eller satsa på färgblock i tuffa och glada färger. Bland annat bjussar Vans K Old Skool V på en sko i härlig rosa ton.