Nu sänker vi priserna ännu mer! 20% extra rabatt på sommarrean. Till rean

GARANTERAT NÖJD

Upp till 10% bonus


Snabbt, enkelt och förmånligt – det är poängen med vår bonus. Som medlem på Stadium får du poäng på allt du handlar* i alla butiker och på stadium.se. Poängen ger dig bonus med upp till 10%. Medlemmar i samma hushåll kan naturligtvis samla poäng och bonus tillsammans.

• 1 krona = 1 poäng (Stadium Outlet: 1 kr = 0,5 poäng).
• Varje gång du samlat 2000 poäng får du 50 kr i bonus.
• Samlar du mer än 4000 poäng under året får du även årsbonus (beräknas per kalenderår).
• När du fått bonus meddelar vi dig via sms eller e-post.

Logga in på Mina Sidor på stadium.se så kan du se alla dina registrerade poäng och köp. Där finns även komplett information om vårt bonussystem.

*Köp av presentkort, entrébiljetter och startavgifter ger inga poäng.


Prisgaranti


Finner du en identisk vara som du köpt på Stadium till salu till ett lägre ordinarie pris i en annan butik i Sverige eller i en svensk webbutik (med toppdomänen .se) ger vi dig mellanskillnaden tillbaka. Prisgarantin gäller i 30 dagar från köpet på Stadium mot uppvisande av ditt Stadiumkvitto. Du måste också kunna visa en annonsbild eller internetutskrift där den billigare varan och dess pris tydligt framgår.

Denna garanti gäller även innan du köpt din vara på Stadium. Mot uppvisande av annonsbild eller internetutskrift där den billigare varan och dess pris tydligt framgår får du köpa varan hos Stadium till samma pris. Prisgarantin gäller inte varor som säljs vid konkursutförsäljningar eller på rea.

För att utnyttja prisgarantin ber vi dig att i första hand vända dig till din butik eller till kundservice.


Provspring i 30 dagar


När vi har fått hjälpa dig att prova ut dina löparskor är vi säkra på att de passar. Därför får du en garanti som innebär att du kan provspringa dina nya löparskor utomhus. Är du inte nöjd med dem får du inom 30 dagar från köpet byta till en annan valfri modell av löparskor, mot uppvisande av ditt kvitto märkt med Garanterat Nöjd.

Garantin berättigar inte till kontant ersättning om du väljer en billigare löparsko. Väljer du en dyrare modell av löparskor får du själv betala mellanskillnaden. Gäller ej på stadium.se, stadiumoutlet.se och Stadium Outlet.


Stöd din förening


Du vet väl att du kan ge din förening extra bonus genom att handla på Stadium? En fantastisk möjlighet för både dig och föreningen, som får 3% i bonus på alla dina inköp. Samtidigt behåller du din egen personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Ju mer du handlar desto mer bonus, både till dig själv och till föreningen. Vill du, kan du även välja att skänka din årsbonus direkt till din favoritförening. Du kan välja att stödja upp till fyra föreningar/lag, och det enda du behöver göra är att registrera dig och välja förening/föreningar på stadium.se/teamsales så är du igång.


Öppet köp i 365 dagar


Öppet köp gäller för alla varor köpta inom Stadium Sverige med undantag för bad- och underkläder, monterade skidor och presentkort. Öppet köp gäller i 365 dagar från köpet mot uppvisande av originalkvitto. Den returnerade varan ska vara oanvänd, i originalskick och förpackad i sin originalförpackning samt ha samtliga eventuella etiketter och märkningar kvar.