25% rabatt på mängder av kläder

Erbjudandet gäller på stadium.se och i Stadiums butiker t.o.m. den 26/9 2022. Erbjudandet gäller på ordinariepriser, dock ej produkter som levereras direkt från våra samarbetspartners. Erbjudandet gäller ej i kombination med andra rabatter/erbjudanden, föreningsprodukter, på Stadium Outlet eller stadiumoutlet.se. Rabatten dras av i kassan.

Giltigt t.o.m. 2022-09-26

25% rabatt på mängder av kläder Villkor
Vi tror att det är olikheter som skapar rörelse och att rörelser skapar förändring. För det är genom våra olikheter vi kompletterar varandra och gör världen till en bättre plats. Så tro på dig själv, din passion och dröm. Var dig själv och gör det du vill och älskar. Det är livets största vinst.

Elin Rantatalo

Elin drabbades av sepsis för tre år sedan. Till följd av det förlorade hon delar av sina händer och ben. Men det har inte stoppat henne från att leva ett aktivt liv. Löpningen blev en del av hennes resa i att vinna tillbaka livet.

Ludvig "Ludde" Röhl

Ludde spelar handboll i laget Härs & Tvärs. Förutom kärleken till idrotten delar dem alla inställningen att det viktigaste är gemenskap, att ha kul och att alltid göra sitt bästa.

Vanessa Kamga

Det är aldrig för sent att hitta sin sport eller aktivitet. Vanessa hittade diskusen senare i livet. Men vad spelar ålder för roll om man hittar något man tycker om? Ingenting, tycker vi. Saken är den, att det dessutom blir mycket enklare att bli bra på något när man gillar det man gör. Precis som Vanessa, som idag lever på sin idrott.

Inget är omöjligt, när du följer din passion.

Oskar "Oski" Rozenberg

Sport och rörelse behöver inte alltid handla om prestationer. För Oski blev det friheten och umgänget som fick honom att fastna för skateboard. I dag är han en av världens främsta åkare, men menar fortfarande att det är alla vänner, lärdomar och känslan från skateboarden som är det viktigaste för honom.

Vår kampanjfilm