Passa på! 25% rabatt på löpning och träning

Erbjudandet gäller på stadium.se t.o.m. den 27/1 2022. Erbjudandet gäller på ordinariepriser, dock ej på elektronik eller produkter som levereras direkt från våra samarbetspartners. Erbjudandet gäller ej i kombination med andra rabatter/erbjudanden, vid köp av föreningsprodukter, på Stadium Outlet eller stadiumoutlet.se. Rabatten dras av i kassan.

Giltigt t.o.m. 2022-01-27

Passa på! 25% rabatt på löpning och träning Villkor

Profilerna
Johanna Hagström

Johanna Hagström är den unga svenska skidtalangen från Falköping som, med flera pallplaceringar i världscupen och en sensationell 4:e plats på VM, tagit längdåkningsvärlden med häpnad det senaste året. Nu stundar en ny längdåkningssäsong med sikte mot OS i Peking. Just nu kan du se henne som en av huvudrollsinnehavarna i SVT:s dokumentär ”Bäst när det gäller”.

Michaela Fröstad Askergren

Fyrbarnsmamman som efter många år med projekt och en stark entreprenörsanda, landat i Åre. Med meriter som NM guld i telemarkskidåkning och medlem i Peak Performance friåkningsteam har alltid skidåkningen varit en stor del av hennes liv. Nu driver hon Åre Ripmon – ett unikt fjällretreat i Ullådalen vid foten av Åreskutan. Fortfarande med skidåkning som stort intresse.

Henrik Windstedt

Henrik Windstedt är Årebon som växt upp på skidor med bergen runt knuten. Något som har banat väg för en lång och framgångsrik freeride-karriär, där han bland annat vunnit prestigefyllda tävlingar som Freeride World Tour och Red bull Big Air. På meritlistan kan Henrik även stoltsera med en stark tredjeplats i Mästarnas mästare.

Klassiskt

Skate