(2023-05-12)

Nedan punkter skiljer sig från Stadiums generella köpvillkor. Fullständiga villkor hittar du längst ner på denna sida.

Leverans
Vid köp av Nikes produkter som ingår i Stadium Partners skickas dessa direkt från leverantörens lager. När paketet lämnat Nikes lager meddelas detta via e-post. UPS levererar sedan beställningen via tjänsten hemleverans. Ingen inbokning av leveransen sker, så finns ingen anträffbar på adressen vid leveranstillfället lämnas information i brevlådan kring valmöjligheter till ny leverans.

När du lägger en beställning på stadium.se med produkter som ska skickas både från Stadiums och Nikes lager, sker detta alltid i två separata leveranser. En leverans från vår partner skickas endast till folkbokförd adress.

Ovan information ges i kassan samt i den orderbekräftelse som skickas till dig via e-post efter genomförd beställning.

Retur
Det är 60 dagars öppet köp på produkter som levererats av Nike och dessa produkter kan endast returneras till samma Partner. Det är inte möjligt att returnera dessa produkter till Stadiums lager eller i en Stadiumbutik. Du behöver inte fylla i någon retur- och reklamationssedel. Produkten du returnerar ska vara oanvänd, tillhörande etiketter ska sitta kvar och eventuell originalkartong ska vara intakt. Det är inte tillåtet att tejpa eller klistra något direkt på originalkartongen så tänk på att emballera försändelsen väl. Använd den fraktetikett som medföljde paketet från Nike. Ingen avgift tas ut för returer och återbetalning sker alltid till samma betalsätt som använts vid beställningstillfället.

Om du saknar fraktetikett eller retur-/reklamationssedel är du välkommen att kontakta vår Kundservice på telefonnummer 0771-499 499 eller via e-post info@stadium.se.

Byte
I dagsläget tillämpar inte Nike någon bytesrätt. Önskar du en annan färg eller storlek behöver du returnera produkten enligt ovan rutin och sedan lägga en ny beställning på stadium.se.

Reklamation
Du som konsument har 3 års reklamationsrätt. Är produkten skadad eller trasig behöver en reklamationsförfrågan göras inom skälig tid, dock senast två månader från det att felet upptäckts. En reklamationsförfrågan kan endast göras genom att skicka produkten till Nikes lager. Du behöver fylla i retur-/reklamationssedeln och använda fraktetiketten som medföljde din försändelse. Om du saknar något av detta så kontakta vår Kundservice på 0771-499 499 eller info@stadium.se.

Godkänd reklamation återbetalas till samma betalsätt som användes vid beställningstillfället.

En eventuell tvist ska lösas av antingen Allmänna Reklamationsnämnden (ARN) i Sverige eller European Commission Online Dispute Resolution (EU ODR).

ARN: https://www.arn.se/
Allmänna Reklamationsnämnden
Box 174
101 23 Stockholm

EU ODR: https://ec.europa.eu/odr

Priser och erbjudanden
Produkter som ingår i Stadium Partners är exkluderade från alla kampanjer, rabatter och erbjudanden på stadium.se. Det går inte heller att använda en eventuell värdekod från Stadium på en produkt som levereras av Nike. Vidare är köp av dessa produkter heller inte bonusgrundande.

Priset kan variera ner på färg och storleksnivå beroende på om produkten skickas från Stadiums eller Nikes lager. Det är alltid det angivna priset för varje storlek/färg som gäller.

Prisgarantin gäller inte på produkter som ingår i Stadium Partners.

Presentkort går inte att betala med på Stadium Partner produkter.

Stadiums fullständiga köpvillkor: https://www.stadium.se/systempage.termsAndConditions.pagelet2-Page