25% på jackor . Gäller även på vårens nyheter.

*Erbjudandet gäller på stadium.se t.o.m. den 23/3 2023. Erbjudandet gäller på ordinarie priser, dock ej produkter som levereras direkt från våra samarbetspartners. Erbjudandet gäller ej i kombination med andra rabatter/erbjudanden, föreningsprodukter, på Stadium Outlet eller stadiumoutlet.se. Rabatten dras av i kassan.

Giltigt t.o.m. 2023-03-23

25% på jackor . Gäller även på vårens nyheter. Villkor

Hetaste nyheterna inför säsongen 2023!

Shoppa per kategori

Fler artiklar

Puma King är tillbaka!

Puma King gör comeback i fotbollsvärlden. Den legendariska skomodellen från Puma har fått en helt ny design men precis som förr är komforten högst prioriterad.  

Messi firas med ny X Speedportal

Efter VM-guldet med Argentina hyllas Lionel Messi med en specialdesignad sko från adidas. Det ikoniska tröjnumret 10 och att Messi fyller 35 år har gett skon det passande namnet L10NEL M35SI.

AIK debuterade i Stockholm Edition

AIK:s cuptröja Stockholm Edition har fått stort genomslag i världen. Stadium Football var med behind the scenes när tröjan användes för första gången mot Västerås SK i Svenska Cupen.  

BK Häcken visar upp Supercharge Pack

BK Häcken är redo för säsongen 2023 med Supercharge Pack från Puma. Den senaste kollektionen som innehåller Future Ultimate och Ultra Ultimate används av profiler som Jennifer Falk, Filippa Curmark, Josefine Rybrink och Hanna Wijk.  

Own Your Football – årets första släpp från adidas

adidas inleder året starkt med att lansera den nya kollektionen Own Your Football. En av de stora nyheterna i släppet är nästa generation Predator Accuracy.

adidas presenterar matchbollen för VM 2023

Med blickar mot sommarens stora mästerskap släpper adidas den officiella matchbollen för VM 2023. Bollen som fått namnet OCEAUNZ har inspirerats av naturen i värdnationerna Australien och Nya Zeeland.  

Future DNA i fokus när Puma lanserar Supercharge Pack

Kliv in i framtiden med Neymar Jr och Fridolina Rolfö. Puma har laddat för en ny säsong med Supercharge Pack som innehåller helt nya modeller för FUTURE och ULTRA. Här kan du läsa mer om de senaste uppgraderingarna från Puma!

Nike lanserar nästa Phantom GX

Nike inleder 2023 med att släppa en uppdatering av Phantom GX. Den helt nya modellen som tillverkats för att uppnå bättre precision och grepp är central i Blast Pack – den första kollektionen från Nike detta året.  

Fyrverkerishow på AIK:s premiärträning

3 500 supportrar bjöd på en inramning av världsklass när AIK hade sin traditionsenliga premiärträning på Skytteholms IP. Stadium Fotboll var på plats när herr- och damlaget hyllades med pyroteknik, fyrverkerier och sång.  

High five!
124