På Stadium har vi alltid fri frakt på ordrar över 399:-* Läs mer

Campingdags? Så lyckas du med packningen

Ska du på campingsemester i sommar? Vi listar det viktigaste för en bekväm och rofylld semester!

Kläder för varma dagar

Svala och ventilerande kläder är ett måste för varma sommardagar. Strandsköna plagg och badkläder för svalkande dopp är givna favoriter oavsett var du tillbringar din semester. Glöm inte solskyddsfaktor!

Vårt damsortiment Vårt herrsortiment

Plagg för kyligare dagar

För en lyckad campingsemester är det viktigt med kläder som hjälper till att hålla dig både torr och varm. Kläder i fleece möjliggör semesterns alla aktiviteter och håller värmen bra under kyligare dagar.

Fleecejackor - dam Fleecejackor - herr

Vind- & regntåliga plagg

Glöm inte ett vindtåligt regnställ för blåsiga och regniga sommardagar. Om du använder dig av vattentäta packsäckar så håller du även innehållet i väskan torrt.

Regnställ - dam Regnställ - herr

Skor för alla tillfällen

Träningsskor, sandaler och gummistövlar utgör en bra bas för semestern. Den svenska sommaren bjuder ofta på varierat väder så försök få med dig en variation av olika skor samt en extra uppsättning av träningsskor!

Skor - dam Skor - herr

Prioritera sömnen

Om det vankas campingsemester i tält är ett bra liggunderlag eller en luftmadrass och en rejäl sovsäck A och O. Lämna täcken och kuddar på hemmaplan, för på campingsemestern är yta oftast en bristvara och se till att packa så lätt som möjligt. Men se till att du väljer en sovsäck anpassad för rätt årstid och väderförhållanden.

Nödvändigheter

Du kommer tacka dig själv om du även packar med tillbehör som ficklampa, första hjälpen-kit, solskyddsfaktor och myggmedel. Ett annat värdefullt tips är att packa med ett slitstark band eller snöre, det kan komma väl till pass i många sammanhang, inte minst för att fästas mellan två träd och agera tvätt- eller torklina. Kom ihåg att packa med prylar för eventuella inomhusdagar. Bluetooth-högtalare, böcker, sällskapsspel och kortlek!