Stadium Foundation
– en aktiv insamlingsstiftelse.


Vi tycker att ett aktivt liv är en demokratisk rättighet och sedan starten 1987 har vår vision varit att aktivera världen. Stadium Group har därför startat en insamlingsstiftelse som med ekonomiska medel ska kunna bidra till aktiviteter, projekt, uppdrag och/eller samarbeten som går i linje med vår vision.

Sedan många år tillbaka har vi ett stort engagemang inom både föreningslivet och partnerskap med några av Sveriges största lopp. Men med Stadium Foundation har vi nu möjlighet att bidra till ett aktivt liv för ännu fler.


Stiftelsens ändamål.

Stadium Foundations mål är att främja ett aktivt och hälsosamt liv för så många som möjligt – nationellt och globalt. Detta kan till exempel ske genom att stiftelsen delar ut bidrag på eget initiativ eller genom ansökningar. Stiftelsen ska särskilt stödja initiativ som syftar till att hjälpa barn och ungdomar. Genom att hjälpa unga att tidigt hitta glädjen och viljan att röra på sig, ökar vi chanserna för morgondagens vuxna att fortsätta att leva ett aktivt och hälsosamt liv.

Ge ett bidrag.

Bidrag till Stadium Foundation lämnas till:

Bankgiro: 5382-5485
Swish: 123 057 68 84


Intäkter varje dag.

Dessa produkter hjälper oss att bidra varje dag. När du köper en vattenflaska går 5 kronor till Stadium Foundation och när du köper en påse, bidrar du med 3 kronor. Du hittar produkterna i Stadiums och Stadium Outlets butiker.


Tidigare donationer.