20% på racketsport. Gäller även redan nedsatta priser.

Erbjudandet gäller på stadium.se t.o.m. den 2/7 2022. Erbjudandet gäller på samtliga priser, dock ej på produkter som levereras direkt från våra samarbetspartners. Erbjudandet gäller ej i kombination med andra rabatter/erbjudanden, vid köp av föreningsprodukter, på Stadium Outlet eller stadiumoutlet.se. Rabatten dras av i kassan.

Giltigt t.o.m. 2022-07-02

20% på racketsport. Gäller även redan nedsatta priser. Villkor

re:activate

Genom projektet re:activate får uttjänta produkter nytt liv genom de som kanske behöver dem allra mest – för en hållbar och rättvisare värld.

Nu hjälper vi Ukraina tillsammans
Stort tack för alla värmande bidrag till Ukraina

På grund av rådande situation i Ukraina har Stadium, i samarbete med Human Bridge och initiativet re:activate, samlat in varma kläder och tillbehör till förmån för de drabbade i Ukraina. Engagemanget har varit helt fantastiskt, och större än förväntat. Stort tack!

Nu pausar vi insamlingen av varma kläder och fokuserar på att hantera leveranser.


Vi fortsätter hjälpa till genom att stödja hjälporganisationen Human Bridges insatser på plats i Ukraina.

Swisha en gåva till:
123 900 41 85

Du är viktig. Tack!

Kasta inte bort sport

Genom Human Bridge och initiativet re:activate i våra butiker vill vi ge nytt liv åt produkter som våra kunder inte längre behöver. Vi tar emot alla sportprodukter och kläder, utslitna som trasiga, och skänker dem till behövande.

Du kan lämna in de sportprodukter du inte längre har användning för i insamlingslådorna som finns i alla Stadiums butiker.

På så sätt kan du ge någon annan möjlighet till ett bättre liv samtidigt som du hjälper till att spara jordens resurser. Allt skickas för återanvändning eller återvinning.

re:activate har samlat in över 150 000 jackor, sneakers och fotbollsskor till behövande i länder som exempelvis Rumänien, Irak, Syrien och Sydafrika.


re:activate i siffror

81 532 kilo textilier har vi samlat in genom våra re:activatestationer i butik tillsammans med Human Bridge.

Om Human Bridge

Human Bridge är en svensk biståndsorganisation med primärt mål att förse sjukvården i utsatta länder med medicinsk utrustning och materiel. Utrustning som förmedlas är i huvudsak begagnad och kommer från vården i Sverige, renoverad eller rekonditionerad av Human Bridge innan leverans. Organisationen stöttar även människor som befinner sig i en humanitär krissituation med bland annat kläder och andra basförnödenheter. Leveranser av materialbistånd går till ett tjugotal länder. De länder dit vi på Stadium bidragit med insamlat material under perioden 2020/2021 är Irak, Rumänien, Ukraina och Moldavien. Den politiska instabiliteten i Syrien orsakade en ny våg av flyktingar till norra Irak under förra hösten. Human Bridge fortsätter att bistå flyktingar i lägren med kläder och andra förnödenheter. Eftersom sjukhusen i regionen, som redan är eftersatta, blir ännu hårdare belastade med anledning av flyktingströmmen bistår Human Bridge även med sjukvårdsutrustning.