mat black/white

mat black/white

BELL full-9 fusion mips

Sänkt pris
2 800:-

Ord.pris 3 499:-

20

Lägsta pris senaste 30 dagarna 2 800:-

mat black/white

mat black/white

Säljs och skickas av Jo Sport, exkluderad från presentkort och Stadiums erbjudanden. Köpvillkor
 • Bell Full-9 är en hjälm för downhill och BMX baserad på bells klassiska Moto-9 -hjälm med all teknik, erfarenhet och forskning hämtad från motocross. Full-9 har ett lättvikts skal i kolfiber och uppfyller den strängaste standarden. ASTM Downhill Mountain Bike Racing med certifiering från CPSC och CE. Ytterligare teknik från motocross inkluderar Eject Helmet Removal System och käkskydd med magnetiska fästen. Full-9 har inbyggda högtalar fickor från Soundtrax och är förberedd för ljudkablar samt en integrerad brytningskamerafäste. Den har ett brett synfält, generösa ventilationsintag och 10 kanalers Velocity Flow Ventilation för effektiv nedkylning. Lättviktsskal i kolfiber. 10 ventilationskanaler med 3 främre luftintag - Overbrow Ventilation. Integrated Eject compatibility - hjälmen kan enkelt lossas från använderens huvudvid behov. Integrerat kamerafäste som med release-funktion- Magnefusion Magnetic Cheekpads. Foder behandlat med XT-2 som motverkar lukt och bakterier. Flying Bridge visor: skärmen kan snabbt justeras även med handskar. Vikt: 1130 gram (storlek M). Certifiering ASTM F2032-06 (BMX) ASTM F1952-00 (Downhill) CPSC Bicycle CE EN1078. Overbrow Ventilation är överdimensionerade luftintag ovanför hjälmens öppning som trycker in luft i huvudkanalen för att effektivt kyla ner och sedan slussa bort värme och fukt. Velocity Flow Ventilation - En ventilationsteknik som utvecklats för motocross som trycker luft igenom hjälmens ventilationskanaler och transporterar ut fukt och värme. Integrated Eject CompatibilityI händelse av en krasch kan hjälmen försiktigt tas av från användarens huvud för att motverka eventuella sekundära skador. Magnetfusion Magnetic Cheekpads - Integrerat system med magnetiska fästen för demontering av käkskyddet efter en krasch samt för rengöring och torkning. XT-2 Extended Wear Interior - Snabb torkande foder vävt med silverfiber som motverkar lukt och bakterier.

  • Bell Full-9 är en hjälm för downhill och BMX baserad på bells klassiska Moto-9 -hjälm med all teknik, erfarenhet och forskning hämtad från motocross.
  • Velocity Flow Ventilation - En ventilationsteknik som utvecklats för motocross som trycker luft igenom hjälmens ventilationskanaler och transporterar ut fukt och värme.
  • Full-9 har ett lättvikts skal i kolfiber och uppfyller den strängaste standarden.
  • Full-9 har inbyggda högtalar fickor från Soundtrax och är förberedd för ljudkablar samt en integrerad brytningskamerafäste
  • Magnetfusion Magnetic Cheekpads - Integrerat system med magnetiska fästen för demontering av käkskyddet efter en krasch samt för rengöring och torkning
  • Hjälmen har integrerat MIPS som skyddar hjärnan mot den rotation som uppstår vid en krasch.
  • Large (59-62 cm)

  Art. nummer: 902480101

 • Produktens saldo uppdateras en gång i timmen
  • 1-4 helgfria vardagars leveranstid
  • Levereras av en av våra Stadium Partners
Vi har många modeller att välja på här på Stadium. Här hittar du fler produkter från BELL