Nike släpper Recharge Pack

Se all fotboll här

Fler artiklar

Allt inför Premier League

Världens största liga är tillbaka! I Premier League ska flera storklubbar utmana Manchester City om den engelska ligatiteln. Här är en genomgång av alla lag inför säsongen 2021/22.

Nike släpper Motivation Pack

Är du redo för en ny säsong? Inför ligastarten i Europa lanserar Nike den färgstarka kollektionen Motivation Pack där Mercurial Vapor och Superfly, Phantom GT och Tiempo Legend fått en ny stil.

adidas lanserar X Speedflow

Inför ligastarten i Europa kommer adidas med en stor nyhet. Nu lanseras X Speedflow – en helt ny sko som tar snabbheten till nästa nivå. I den senaste kollektionen Meteorite Pack har även Predator och Copa fått en ny design.

Nike släpper Renew Pack

Nike satsar på svarta skor ännu en gång. Inför säsongsstarten i Europa lanseras Renew Pack som innehåller helt nya uppgraderingar av Tiempo och Phantom GT.

Exklusiv intervju med Mikael Lustig

Stadium Football har snackat med Mikael Lustig om förväntningarna på EM och vad som talar för att vi får uppleva en ny mästerskapssommar där Sverige utmanar de största nationerna.

Nike släpper Impulse Pack

Nike släpper Impulse Pack inför den fullspäckade sommaren där EM står i fokus. Kolla in de senaste nyheterna där Mercurial, Phantom och Tiempo som fått livliga färgkombinationer. 

Champions League-final i Göteborg

På söndag spelas en historisk Champions League-final mellan Chelsea och Barcelona i Göteborg. Här är en stor genomgång inför finalen som avgöras på Gamla Ullevi. 

Fem klassiska EM-ögonblick

När det kommer till landslagsfotboll är det mästerskapsminnena som sticker ut allra mest. Här är fem EM-händelser som vi aldrig kommer att glömma – från Wembleys mäktiga ljudkuliss till Zlatans klackmål mot italienarna.

Svensktrio till Champions League-final

Fem år i rad har Lyon vunnit Champions League. Nu kommer den sviten att brytas då både Chelsea och Barcelona tagit sig till final. På Gamla Ullevi har dessutom tre svenska landslagsspelare chansen att vinna Europas tyngsta klubblagstitel.

High five!
62