Fynda sport och sportmode. Upp till 50% rabatt på mängder av produkter! Fynda sport och sportmode. Upp till 50% rabatt på mängder av produkter!Läs mer

Modereportage: Höstens löparkläder

Inspireras av stilsäkra löparkläder för höstens alla löprundor.
Löpartröja, Nike.
Löpartröja med en dragkedja i halsen och meshpaneler för smidig ventilation när kroppstemperaturen stiger. Tröjan har också reflexdetaljer för att du ska synas när mörkret faller.

Löpartights, Nike.
Löpartights med kompressionspassform, en elastisk midja med snörning för en skönare och säkrare passform, samt en ficka med dragkedja för förvaring av ex. mobil eller nycklar.HON:

Löpartröja, Nike.
Skön löpartröja med huva speciellt anpassad för löpning som värmer och som inte hindrar ditt synfält. Meshpaneler för smidig ventilation och smarta reflexdetaljer för bättre synlighet i mörker.

Träningstights, Under Armour.
*Finns online inom kort.


HAN:
Löpartröja, SOC.
Löpartröja i fukttransporterande material som håller dig bekväm och torr, med en skyddande huva och reflekterande material fram och baktill för att du ska vara bekväm och synas under höstens och vinterns löparrundor.

Löparshorts, Nike.
Bekväma löparshorts med reflexdetaljer på benen, elastisk midja med dragsko för att ge en skön och säker passform samt en ficka med vattenavvisande material för att hålla dina värdesaker säkra och torra.

Löpartights, SOC.
Sköna löpartights med snörning i midjan för en personlig och säker passform, samt reflexdetaljer på benen för extra synlighet i mörkret.
Löparväst, Asics.
Värmande löparväst med framsida i vind- och vattentåligt material som skyddar och håller värmen när temperaturen sjunker. Reflexdetaljer fram och på ryggen ger dig bättre synlighet när mörkret faller.

Löpartröja, Asics.
Löpartröja i en sömlös modell, med få platta sömmar som minimerar risken för skav och irritation, samt raglanärmar som ger dig ökad rörelsefrihet oavsett aktivitet.
Löparväst, Nike.
Lätt löparväst med en något högre krage och vattenavvisande yttertyg för skönt skydd mot vind, vatten och kyla. Stretchiga paneler i sidan ger bra rörelsefrihet och reflexdetaljer gör dig extra synlig när mörkret faller.


Löpartröja, Nike.
Löpartröja som bibehåller kroppens egen temperatur och med ärmmuddar som kan vikas över händerna för extra värme. En dragkedja i halsen ser till du enkelt kan justera temperaturen när pulsen ökar.

Löpartights, Nike.
Löpartights med kompressionspassform och reflexprint på benen som ger dig bra synlighet under höstens och vinterns löparrundor. Ficka med fuktavvisande membran ser till att hålla dina värdesaker säkra och torra.

Löparskor, Nike.
Vädertåliga löparskor för ett neutralt löpsteg. Löparskorna har en vattenavvisande ovandel, stötabsorberande Zoom Air-enheter i häl och framfot samt en slitstark sula för löpning på alla underlag. Funkar perfekt för löpning i sämre väderförhållanden.Löpartröja, SOC.
Löpartröja med fukttransporterande TCS Airflow-funktion som håller dig torr och bekväm. Platta, skavfria sömmar ger en skönare passform och dragkedjan vid halsen gör det möjligt att enkelt justera temperaturen.

Löparskor, Asics.
Lätta löparskor som passar för ett pronerande löpsteg. Skorna har GEL-dämpning i hälen och FluidRide-teknologi i mellansulan för effektiv dämpning, samt ovandel med elastiska band för bra mellanfotsstöd. Passar alla underlag.

Löpartights, SOC.
*Finns online inom kort.