På Stadium har vi alltid fri frakt på ordrar över 399:-* Läs mer
Stadium har 365 dagars öppet köp. Presentkort och förädlade produkter såson trycktröjor eller monterade skidor/snowboards kan inte returneras, varken i butik eller till vårt lager. Produkt som returneras ska vara oanvänd och i originalkartong samt med etiketter kvar.

Ångerrätt
Vi tillämpar 14 dagars lagstadgad ångerrätt. Önskar du att ångra en vara behöver du kontakta oss inom 14 dagar från uthämtningsdatum. När du meddelat oss att du önskar nyttja ångerrätten har du 14 dagar på dig att returnera varan. Du har rätt att utan kostnad öppna förpackningen och kontrollera att produkten fungerar. Du som konsument är däremot ansvarig för en eventuell värdeminskning av produkterna, inklusive originalförpackning, som beror på en hantering utöver vad som krävs för att kunna fastställa produktens art, egenskaper och funktion.

För att tillämpa ångerrätten får du gärna fylla i vår ångerblankett eller Konsumentverkets ångerblankett som du hittar här. Du har inte rätt att tillämpa ångerrätt på förädlade produkter och monterade skidor/snowboard. Du som konsument har rätt till en återbetalning inom 14 dagar från det att vi mottagit meddelandet och produkten, om ångerrätten är tillämpbar på produkten.

Returadress:
Stadium Online 908, Port 39
Ströbogatan 5
602 23 Norrköping


Retur i Stadium-butik
Du har möjlighet att returnera eller byta köpta produkter på stadium.se i valfri Stadium-butik (gäller inte Stadium Outlet). Retur eller byte i Stadium-butik är kostnadsfritt. För retur i Stadium-butik krävs att webbkvitto medtas.

Retur till lager
Postombud/Instabox: Skicka din retur tillsammans med din ifyllda retur-/reklamationssedel. Försändelsen skall emballeras väl och produkterna ska vara oanvända med etiketter samt i sin originalförpackning. Det är inte tillåtet att tejpa eller klistra på originalförpackningen. Använd den förtrycka fraktetikett som medföljer i paketet. Kostnaden för returporto är 49 kr och summan dras automatiskt av från produktvärdet vi återbetalar dig. Om du saknar en fraktetikett vänligen kontakta Kundservice på telefonnummer 0771-499 499 eller via e-post på info@stadium.se. Din retur-/reklamationssedel kan du ladda ner här eller erhålla genom att kontakta Kundservice.
Budbee: Gå in via länken i din SMS-avisering från Budbee för att boka en upphämtning av din retur. För detta krävs ingen returetikett och du väljer själv om du vill lämna över din retur till chaffören eller lämna den för upphämtning utanför dörren. Kostnaden för returporto är 49 kr och summan dras automatiskt av från produktvärdet vi återbetalar dig
Hemleverans tungt gods: För retur av tungt gods bifogas ingen fraktetikett utan du står själv för returfrakten. Att returnera med pall hos PostNord kostar 1220-2090 SEK.

Återbetalning
Vid retur till vårt lager sker alltid återbetalningen till samma betalsätt som använts vid beställningstillfället. Vid retur i butik sker återbetalningen till samma betalsätt som använts vid beställningstillfället, med undantag för Swish då en återbetalning sker till ditt bankkort. Du som har betalt din faktura men ändå ångrat ditt köp har ett tillgodohavande hos Collector Bank som i sin tur betalas ut automatiskt inom 10 arbetsdagar från returtillfället. Om du ångrat ditt köp innan fakturans förfallodatum kommer istället en justering av din faktura att göras. Vid en delkreditering skickas det en ny faktura till dig. För frågor gällande denna hantering kontakta gärna stadium@collectorbank.se eller ring till 010-161 00 50. Du kan även besöka https://www.collector.se/

Reklamation
Du som konsument har 3 års reklamationsrätt. Är produkten skadad eller trasig gör du en reklamationsförfrågan inom skälig tid, dock senast inom två månader från att felet upptäckts. Reklamationsförfrågan kan göras i valfri Stadium-butik (gäller inte på Stadium Outlet eller Stadium Pulse) eller genom att skicka varan till vårt lager. Väljer du att skicka varan till vårt lager kontaktar du först Kundservice på telefonnummer 0771-499 499 eller via e-post info@stadium.se för att erhålla en förtryckt fraktetikett. Du behöver även skicka med en ifylld reklamationssedel i din försändelse. Om du saknar denna kan du ladda ner den här eller genom att kontakta Kundservice.

Vid godkänd reklamation återbetalas du till samma betalsätt som användes vid köpet. Om extra kostnader tillkommit i samband med godkänd reklamtion, så som bensinkostnader eller parkeringsavgifter, återbetalas även detta mot kvitto.

En eventuell tvist ska lösas av antingen Allmänna Reklamationsnämnden (ARN) i Sverige eller European Commission Online Dispute Resolution (EU ODR).

ARN: https://www.arn.se/
Allmänna Reklamationsnämnden
Box 174
101 23 Stockholm

EU ODR: https://ec.europa.eu/odr