Hos oss kan du köpa Converse skor och väskor online. Converse är ett amerikanskt märke som kanske mest förknippas med sina klassiska sneakers Converse Chuck Taylor All Star. I dag har märket utökat sortimentet med kläder och accessoarer, exempelvis Converse väskor. Bland våra modeller hittar du både svarta och vita Converse, låga och höga, och i olika material. Så välkommen att hitta dina nästa Converse hos oss!
  • Filter
Varför ser du de här produkterna först?
Utforska vår produktsortering och hur vi rankar produkter.
Läs mer
Varför ser du de här produkterna först?
Utforska vår produktsortering och hur vi rankar produkter.
Läs mer
Inga resultat kunde hittas med det aktuella filtervalet

Historien om Converse tar sin början redan 1908. Då startar Marquis M. Converse ett företag som säljer vinterskor med gummisula, men det är först när han börjar sälja skor i canvas inriktade på sportvärlden som de Converse skor vi idag förknippar med märket börjar utvecklas. I början koncentrerade man sig på att skapa tennisskor, men det var med basketskon Converse All Star som det stora genombrottet kom, mycket tack vare samarbetet med basketstjärnan Chuck Taylor som fick bidra med sitt namn till skomodellen: Converse Chuck Taylor All Star .

Det var på 1920-talet och sedan dess har Converse blivit en fritidssko får många av oss, populariserad inte minst inom musik och surf- och skatekulturen. Converse Chuck Taylor finns idag i en enorm mängd olika varianter och har blivit en självklarhet i mångas skoställ. Och produktutvecklingen fortsätter, men den klassiska modellen från början av förra seklet kommer alltid att ha en central plats hos Converse.