25% rabatt på mängder av kläder.

Erbjudandet gäller på stadium.se t.o.m. den 23/5 2022. Erbjudandet gäller på ordinariepriser, dock ej produkter som levereras direkt från våra samarbetspartners. Erbjudandet gäller ej i kombination med andra rabatter/erbjudanden, vid köp av föreningsprodukter, på Stadium Outlet eller stadiumoutlet.se. Rabatten dras av i kassan.

Giltigt t.o.m. 2022-05-23

25% rabatt på mängder av kläder. Villkor
CLN Athletics strävar efter att göra marknadens bästa träningskläder – produkter som tål och underlättar varierade rörelser oavsett intensitet. Upptäck attraktiva och innovativa produkter med en stilren design. När du handlar av CLN Athletics är du garanterat träningskläder av högsta kvalitét som håller vad de lovar. Perfekt passform, tekniska och återvunna material. Utvecklat av människor som älskar träning!

CLN Athletics värderingar och ideal gör att de håller sig levande och framåttänkande. Därför fortsätter de år efter år att säkra hög materiell kvalitet, modern design och perfekt passform. Produktionskvaliteten garanteras genom att de arbetar med material av högsta standard, tillverkade av välkända och erfarna fabrikörer av funktionskläder.
High five!

Allt är laddat.

116,00