20% på racketsport. Gäller även redan nedsatta priser.

Erbjudandet gäller på stadium.se t.o.m. den 2/7 2022. Erbjudandet gäller på samtliga priser, dock ej på produkter som levereras direkt från våra samarbetspartners. Erbjudandet gäller ej i kombination med andra rabatter/erbjudanden, vid köp av föreningsprodukter, på Stadium Outlet eller stadiumoutlet.se. Rabatten dras av i kassan.

Giltigt t.o.m. 2022-07-02

20% på racketsport. Gäller även redan nedsatta priser. Villkor


Vi vill att fler tjejer ska se en framtid inom fotbollen, börja spela och utvecklas inom sporten. Det är många som står bakom en fotbollsspelare oavsett nivå. Lagkamrater, tränare, föräldrar. Styrkan och glädjen i gemenskapen är oslagbar – med den kan vi nå vilka mål som helst. Tillsammans gör vi skillnad för damfotbollen.

Tillsammans med föreningslivet.

Vi på Stadium är väldigt stolta över att vara involverade i föreningslivet. Det står Stadium på de flesta fotbollströjor – på små och stora spelare, amatörer och proffs, tjejer och killar. Tillsammans med föreningslivet vill vi få fler att börja spela fotboll, få en mer jämställd sport, och få unga att se en framtid inom fotbollen oavsett kön. Tillsammans gör vi skillnad.

Några initiativ och organisationer Stadium står bakom:


Football for Life drivs sedan 2008 av FC Rosengård och arbetar med fotbollen som verktyg för att stärka unga tjejers ställning i samhället. Fotbollsprogrammet grundades på den sydafrikanska landsbygden 2008 och under 2020 startades en svensk version av Football for Life upp, med start i Rosengård.Sedan 2017 arbetar Europas största fotbollsförening – Bromma Girls – medvetet och strategiskt med jämställdhetsfrågor genom hela verksamheten. Ett arbete som vilar på tre ben: Utbildning i normer och jämställdhet, jämställd resursfördelning samt påverkan på omvärlden.BK Häcken vill utveckla och utbilda barn och ungdomar både på och utanför planen, för att de ska växa såväl som spelare som människor. Genom att skapa en trygg idrottsverksamhet för alla barn, föräldrar och ledare, vill vi utveckla så många som möjligt, så länge som möjligt.Goodsport är ett samhällsprojekt som med idrott som verktyg vill skapa integration och ett bättre samhälle. Det är här idrotten kommer in som filosofi. I ett lag behövs olika kompetenser, det behövs tränare, hjälpare, ja en mängd olika individer. Alla bidrar på något sätt till det som laget till slut blir.Stadium Sports Camp är Sveriges största sport- och upplevelseläger och går av stapeln i Norrköping. Under lägret utövar deltagarna mellan 10-15 år sin favoritsport i en hel vecka, det finns över 20 olika att välja på. Utöver alla idrotter erbjuds en mängd andra aktiviteter. Fullt ös hela tiden – och upplevelser för livet.