Cykelrea! Fynda bland mängder av cyklar, kläder och tillbehör.

Cykelrea! Fynda bland mängder av cyklar, kläder och tillbehör.

Shoppa

Så maxar du simträningen med rätt redskap

Hur får man ut det mesta av sin simning? Ta simträningen till nya nivåer i sommar med rätt träningsredskap.

HANDPADDLAR
Handpaddlar är plastplattor som är något större än en hand och som hålls på plats av två gummistroppar. Ett par handpaddlar hjälper dig att kontrollera dina armtag som man annars lätt slarvar med. Med ett par handpaddlar kan man enkelt känna om rörelsen man gör är felaktig då paddlarna glider när de dras genom vattnet på fel sätt. Alltså, ifall man inte korrigerar rörelsen glider de av. Handpaddlarna ger också bra styrketräning i armar och axlar då de ökar handens motstånd i vattnet. OBS! Ifall man har eller haft problem med axlarna bör man inte använda paddlar.

handpaddlar
1. SPEEDO, TECH PADDLE
2. ARENA, VORTEX EVOLUTION HAND PADDLE

PULL BUOYS
En pull buoy hålls enkelt på plats mellan låren och hjälper dig att stärka armmusklerna och få ut mer av dina armtag. En pull buoy lyfter benen så att man ligger rätt i vattnet och inte behöver tänka på bentagen. Redskapet hjälper dig också att koncentrera dig på tekniken, och du märker motståndet i rörelsen ifall armtaget utförs korrekt.

Pull bouy
1. SPEEDO, ELITE PULLBUOY
2. ZOGGS, PULL BUOY
3. ARENA, U FREEFLOW PULLBY

GLASÖGON
Simglasögon är alltid nödvändigt att använda, oavsett om du motionssimmar eller tävlingssimmar. Att använda simglasögon gör att du kan tillåta dig själv att fokusera fullt ut på tekniken och slippa vatten i ögonen. På stadium.se finns glasögon med flera olika typer av remmar, glas och funktioner. Vill du ha bredare synfält, bättre syn i direkt solljus, eller spegelglas som motverkar reflexer? Välj ett par efter dina behov.

glasögon

1. ZOGGS, FUSION AIR
2. ZOGGS, FUSION AIR GOLD MIRROR
3. SPEEDO, FUTURA BIOFUSE GOG
4. ARENA, U TRACKS MIRROR
5. ARENA, U COBRA ULTRA MIRROR

Här hittar du hela sortimentet av redskap för simning.