25% rabatt på tights och sport-bh:ar.

Erbjudandet gäller på stadium.se t.o.m. den 20/8 2022. Erbjudandet gäller på ordinariepriser, dock ej produkter som levereras direkt från våra samarbetspartners. Erbjudandet gäller ej i kombination med andra rabatter/erbjudanden, vid köp av föreningsprodukter, på Stadium Outlet eller stadiumoutlet.se. Rabatten dras av i kassan.

Giltigt t.o.m. 2022-08-20

25% rabatt på tights och sport-bh:ar. Villkor

5 fördelar med simning

Simning är en skonsam träningsform som alla borde testa. Oavsett träningsmål så är variation alltid bra för kroppens muskler och leder. Här har du 5 anledningar till att simma!

Snäll träning

Framförallt är simning skonsamt för muskler, skelett och leder. Simning används ofta som en rehabiliteringsform eftersom vattnet minskar belastningen från kroppen på värkande leder och muskler.

Alternativ konditionsträning

Förbättrar konditionen! För många är konditionsträning kopplat till cykling, promenader eller löpning, men simning är också bra för din kondition. Kan vara ett bra alternativ för dig som har problem med benhinnorna!

Helkroppsträning

Aktiverar hela kroppen. Vattnet utgör ett naturligt motstånd mot kroppen och aktiverar nästa alla din muskler, simning hjälper dig alltså att bli både uthållig och stark.

Förbättrar rörligheten

Du blir smidig(are). Att röra sig i vattnet med stora och aktiva simtag gör dig smidigare och ger din rörlighet en skjuts!

Perfekt komplement!

Bra komplementträning för alla men främst för löpare och cyklister. Simning stärker framförallt axlar, armar, mage och rygg - muskler som ibland försummas hos just löpare och cyklister.