BEYOND NORDIC, 
Bn502 Ryggsäck 55l, 
Detail 1

BEYOND NORDIC, 
Bn502 Ryggsäck 55l, 
Detail 2

BEYOND NORDIC, 
Bn502 Ryggsäck 55l, 
Detail 3

BEYOND NORDIC, 
Bn502 Ryggsäck 55l, 
Detail 4

BEYOND NORDIC, 
Bn502 Ryggsäck 55l, 
Detail 5

BEYOND NORDIC, 
Bn502 Ryggsäck 55l, 
Detail 6

BEYOND NORDIC, 
Bn502 Ryggsäck 55l, 
Detail 7

blue

blue

BEYOND NORDIC bn502 ryggsäck 55l

1 499:-

blue

blue

60 L
Säljs och skickas av Beyond Nordic, exkluderad från presentkort och Stadiums erbjudanden. Köpvillkor
  • Den perfekta ryggsäcken för längre vandringar eller när du har mycket utrustning med dig på ditt äventyr. Utrustad med sökreflektor från RECCO för din säkerhet, vilket gör dig sökbar och lättare att lokalisera om olyckan skulle vara framme. Flertalet förankringspunkter för att spänna på ytterligare utrustning. Förberedd för vätskesystem som kan implementeras på utsida eller insida (vinter) med genomföring genom canvas för slang. Säkerhetsspänne i övre fack för värdesaker såsom nycklar. Höftbälte med dubbla dragkedjeförsedda fack varav det högra med genomföring för ladd eller hörlurskabel. Perfekt när du vill ladda telefonen samtidigt som du har den när till hands när ett fotoögonblick uppenbarar sig eller när du vill hålla koll på GPS:en för att se att du är på rätt spår! Det integrerade regnskyddet som återfinns i det dragkedjeförsedda facket underst håller din väska torr när det krävs. Regnskyddet är i en fluorocerande orange färg med reflekterande dekaler för att göra dig mer synbar i mörker eller snölandskap. Väskan är toppmatad med en 2-vägs vattentät dragkedja placerad längst ner på utsidan vilket möjliggör åtkomst till saker du packat långt ned utan att behöva tömma väskan från toppmatningen. S-frame bärsystemet i lättviktsaluminum har en form som förser god ergonomi vid belastning och får dig att känna dig som ett med din packning. S-frame konstruktionen möjliggör även luftcirkulation över ryggpartiets. Bärselar och ryggplattor är försedda med 3D mesh vilket även möjliggör luft att cirkulera vid bärpunkterna. Ovan 2 nämnda egenskaper är riktigt uppskattat under varma sommardagar. Bärsystemet kan justeras i höjdled +-15 cm vilket gör att väskan lätt anpassas utefter användarens längd. Polyestermixen i 900D oxford är en väl beprövad komposition för utrustning inom friluftsliv och outdoor som banar för en slitstark produkt som kommer hålla i många år framöver. Spännen, dragkedjor och tillbehör från världskända SBS som är världens andra största tillverkare av tillbehör inom dess kategori.

    • Hiking Ryggsäck
    • Utrustad med söksystem från RECCO
    • Innbyggt regnskydd i fluorocerande orange färg med reflekterande paneler för extra visibilitet i skymning eller snölandskap
    • Fullt justerbart bärsystem för att passa olika längder av användare
    • Förberett för invändig / utvändig vätskebehållare med genomföring och upphänging av slang och munstycke
    • Bröstspänne med visselpipa
    • Midebälte för avlastning med 2 dragkedjeförsedda fack varav det ena är försett med kabelgenomföring för laddare, hörlurar etc..
    • Totalt 9 st separata fack för stuvning av utrustning
    • 10 dragkedjeförsedda fack

    Art. nummer: 915240101

  • Produktens saldo uppdateras en gång i timmen
    • 2-5 helgfria vardagars leveranstid
    • Levereras av en av våra Stadium Partners
Vi har många modeller att välja på här på Stadium. Här hittar du fler produkter från BEYOND NORDIC