Just nu! 25% rabatt på ett helt köp Shoppa

Sommarens snyggaste badbyxor

Tropiska mönster, stilsäkra ränder eller klassiskt med en twist - vi har sommarens badbyxor för alla stilar och smaker. Se alla våra badbyxor här.

Poppa till det med gult

En något kortare modell som på senare år blivit väldigt populära, låt säsongens gula färg pryda kanterna på dina badshorts. Materialet är vävt vilket gör att badbyxorna torkar snabbt och du slipper kalla blöta badshorts. Innerbyxor i mesh ger dig komfort och säkerhet. M Swim Shorts, Adidas, 329 kr

Stilrent med en twist

För dig som gillar stilrena badbyxor med en twist. Klassisk modell där mönstret med isbjörnar tar dem till ytterligare nivå. Innerbyxor i mesh. M Polar Apollo, Panos Emporio, 699 kr.

Enkelt, sportigt och snyggt!

Variera mellan solstolen, vattnet och somriga aktiviteter som fotboll, volleyboll och strandtennis. Passar dig som gillar streetstilen. Enkla, sportiga och snygga! Och varför inte matcha med en snygg FILA t-shirt för att få ett snyggt kit? M Safi Swim Shorts, FILA, 449 kr

Snabba träningsbyxor

De ultimata badbyxorna för dig som gillar att vara aktiv i vattnet. Perfekt för den som vill njuta i solen och samtidigt förbättra konditionen. Bekväma badbyxor i slitstarkt material. M Jammer Poly Solids, Nike, 499 kr.

För en tropisk känsla - hela sommaren

Sommaren är en tid för färg och mönster! Så varför inte välja ett par bekväma shorts som för tankarna till tropikerna. Matcha med en vit t-shirt för en fräsch sommarlook. M Riviera Shorts, Soc, 199 kr.

Mjuka retro-shorts

Hur härligt är det inte med ett par mjuka och färgglada badbyxor som passar lika bra under promenaden som i poolen? Ett par fräscha sneakers och en sweatshirt och du är klar för parkhäng! M Retro Stripe Sh, Nike, 599 kr.


Klassiska badbyxor för dig på vattnet

Om du lika lätt vill kunna ta ett dopp som att hoppa av på någon härlig restaurang då är Sail Racing ett perfekt val. Släng på dig en enkel vit piké och ett par seglarskor och du är redo för landgång. M Bowman Volley, Sail Racing, 599 kr.

Inte hittat något än? Då tänker vi ränder!

Ett par randiga badshorts kan inte bli fel. Här har du ett par snabbtorkande badbyxor med bakficka och elastiskt midja. Ränder hjälper även till att få oss att se längre och slankare ut! M Colwell Trunk, Helly Hansen, 599 kr.