<span style="color: #ffffff;">Gör dig redo med adidas Supernova</span> <div id="gtx-trans" style="position: absolute; left: -328px; top: -13px;"> </div>

Supernova är ett bekvämt första steg till löpning, ditt första kliv, över din startlinje. Världen står kanske stilla just nu, men detta är en desto större anledning för dig att börja röra på dig. Då har du redan fått upp farten när allt kommer att snurra på som vanligt igen.

I våra filmer får vi ta del av två nya perspektiv och några av de många skäl till varför man inte ger sig ut och springer. Tveksamheten och osäkerheten inför det, och en hyllning till att man gör det.

Victor Smångs

Ingen kan säga att Victor Smångs, numera marknadsexpert på en fastighetsmäklare, väg till Sveriges långdistanselit har varit rak. Resan dit har gått genom satsningar på bland annat ishockey, skateboard och surfing, och det var först 2013 då han av en slump fick chansen att springa Midnattsloppet som polletten trillade ned. ”Jag sprang in på 37 minuter, och tänkte – okej, det här känns rätt”.

Läs vår intervju med Victor Smångs

Fannie Redman

För kampsportaren, hälsocoachen och PT-profilen Fannie Redman är löpträning en viktig del av konceptet att träna på den höga nivå hon gör. Hennes trick för att klara av det utöver all annan träning hon utför är att inte komplicera saken.

Läs vår intervju med Fannie Redman