Stöd din förening - bonus till alla!


Sveriges bästa bonus
Vi har kopplat ihop Sveriges mest aktiva medlemskap, Stadium Member, med Stadium Team Sales bonuskoncept för föreningar. Alla köp som föreningens medlemmar gör på Stadium ger dels bonus till privatpersonen men även till föreningen. Hittar du inte din lokala klubb hos oss, kan du be ordföranden i din förening att kontakta Stadium Team Sales för att bli en av våra 1400 nöjda samarbetsföreningar.

Snabbt och enkelt
För att stödja din förening behöver du bara vara medlem på Stadium och göra ditt val av förening under Mina Sidor på stadium.se. Bonusen grundas på alla dina privata köp, där vi tillsammans hjälper föreningslivet. Du kan välja att stödja upp till 4 föreningar.

För att stödja din förening, klicka här:

Logga in / Bli medlem


Många medlemmar ger mer bonus
Som Team Sales-förening får din förening upp till 10% i bonus på alla inköp, plus eventuell varumärkesbonus enligt vårt samarbetsavtal. Genom att handla på Stadium stöder du alltid föreningen med 3% extra i bonus och bidrar även till märkesbonus. Väljer du att stödja fler än en förening fördelas dessa 3% ut på dina samtliga val. För maximal effekt, uppmana gärna släkt och vänner att också stödja föreningen på detta sätt.

För mer information, vänligen kontakta Stadium Team Sales