Vägen till toppen.

Hur blir man en av Sveriges absolut bästa idrottare? Och vem är egentligen personen bakom framgångarna? Det är frågor som tv-profilen Camilla Nordlund söker svar på i podcasten Vägen till toppen. Ta del av nära samtal där några av våra största idrottsstjärnor berättar om hur barndomsdrömmarna blev verklighet.

Senaste avsnittet: Isabelle Haak

Hon har blivit utsedd till Europas bästa volleybollspelare och är nominerad till Årets Kvinnliga Idrottare vid Idrottsgalan. Bara 24 år gammal har Isabelle Haak redan hunnit med att bärga mängder med titlar på klubblagsnivå samt lett det svenska landslaget till dess främsta framgångar hittills. En nyckel till Haaks framgångar är hennes 194 centimeter, men när hon växte upp fanns det tankar på att medicinskt försöka stoppa henne från att bli så lång.

Senaste avsnitten.

Om Camilla.

Camilla Nordlund.

Camilla Nordlund är utbildad journalist och TV-produktionsspecialist med 16 års erfarenhet inom TV-branschen. De senaste åren har hon främst synts som programledare och reporter i samband med Discoverys sändningar från OS och Allsvenskan i fotboll.

Vid sidan om sitt arbete som journalist är Camilla Nordlund socialt engagerad och har bland annat instiftat och delat ut ett idrottsstipendium kopplat till podcasten Vägen till Toppen. Hon är även initiativtagare till Mathjälpen Örnsköldsvik, ett samarbete mellan Svenska Kyrkan och Ica Kvantum i Örnsköldsvik som går ut på att butikens matsvinn skänks till behövande. Camilla har även samlat in närmare en miljon kronor till Cancerfonden via hennes insamling ”Tillsammans mot cancer” och drog också igång en löparutmaning våren 2017 som syftade till att uppmärksamma och samla in pengar till föreningen Ung Cancer.