Boosta din inre krigare med Project Rock

Under Armour teamar återigen upp med Dwayne Johnson och utökar nu sortimentet av högpresterande träningsplagg i deras gemensamma kollektionslinje Project Rock. I den nya kollektionen möter hawaiianska mönster den allra senaste teknologin inom träningskläder.

Project Rocks nya kollektion
Bakom Project Rock står sportvarumärket Under Armour och skådespelaren Dwayne ”The Rock” Johnson. Den nya kollektionen som nu släpps bygger på ett uttryck från Hawaii ”mana” som betyder spirituell andlig energi som ger en kraft och styrka. The Rocks ”mana”, inre krigare, är vad som driver och leder honom till att vara bättre i dag än vad han var i går.

Dwayne Johnson har sina rötter från Hawaii och hans kärlek till ö-gruppen syns ofta – inte minst i denna kollektionen. Tillsammans har ”mana” och hawaiianska tatuerings- och blommönster gett inspiration till den nya kollektionen.

Charged Cotton

Prestationskläder i bomull
Att träna i bomullsplagg har tidigare varit en big no-no, men tack vare den allra senaste teknologin kan det vara dags att tänka om. I materialet Charged Cotton har man förfinat egenskaperna hos den naturliga bomullen, vilket ger t-shirten snabbtorkande egenskaper och dessutom mer stretch så att du kan röra dig obehindrat. Samtidigt som den behåller den mjuka och sköna känslan av naturlig bomull.

”Det enda jag bryr mig om är att du och jag bygger tron på att vi, oavsett oddsen, kan övervinna hinder och uppnå våra mål – men allt börjar med det hårda arbetet som vi lägger ner för att nå dit”
– Dwayne Johnson

Project Rock Unstoppable Short

Hög kvalitet och komfort
Project Rock skapades för att hjälpa dig att flytta dina gränser. Precis som övriga plagg i kollektionen är Men’s Project Rock Unstoppable Shorts testade och godkända av Dwayne Johnson. Shortsen passar perfekt för din allsidiga träning. 4-vägs stretch ger dig optimal rörelsefrihet i alla riktningar och med en teknologi som effektivt transporterar bort fukt får du maximal komfort under hela passet.
Succésamarbetet är tillbaka
Hitta din ”mana” och låt den vägleda dig.. Inspirera dig.. Att vara lite bättre i dag än vad du var i går.