Black week på Stadium – upp till 60% rabatt på utvalda produkter Shoppa

5 träningsappar att ladda hem

Vill du nå nya träningsmål, få en perfekt golfsving eller tillslag på fotbollsplanen? Här är 5 appar med sport- och träningsfokus du bör kika närmre på.

Nike Training Club – skräddarsydd väg mot träningsmål
Till skillnad från många andra träningsappar fokuserar Training Club inte enbart på mätbarhet kring träning, utan lika mycket på vad som är målet med träningen. Vill du bygga muskler? Få bättre kondition? Öka din koncentration? Nike har tagit fram 85 olika skräddarsydda övningar som ska hjälpa till på vägen.


Record by Under Armour – helhetsgrepp kring träning och hälsa
Hälsa handlar om mer än bara träning. Record tar ett helhetsgrepp genom att hålla koll och statistik på inte bara hur du tränar, utan även dina sömn- och matvanor. På så sätt kan du jämföra och analysera olika delar av din hälsa för att hitta rätt väg framåt. Record använder sig dessutom mycket av möjligheten att sätta mål.


Adidas Snapshot – för fotbollsfantasten
Hur är ditt tillslag på fotbollsplanen? Skjuter du lika mycket som Gareth Bale som du inbillar dig? Med Snapshot kan du spela in hur du skjuter på fotbollsplanen och analysera med vilken kraft du träffar bollen och vilka fotvinklar som ger mest effekt. Inte nog med det – du kan jämföra dina egna försök med proffsens.


Sportstracker – social träningsapp
Alla som har ett Facebook-flöde vet att få saker är viktigare än att berätta för sin omvärld när, hur ofta och hur mycket man tränar. Sportstracker har tagit fasta på de där impulserna. I stället för att bara hålla reda på löpvägar, hjärtslag och hur lång löprundan är (eller hur långt du har kvar av den) möjliggör appen ett stort socialt agerande där du, antingen via appen eller sociala medier, kan dela med dig av dina egna träningssiffror och erfarenheter. Och läsa andras.


Hudl Technique – för sportperfektionisten
Det närmast övernördiga nästa steget för dig som verkligen tar ditt idrottande på blodigt allvar. Med Hudl Technique kan du själv, någon kompis eller tränare filma ditt sportutövande och i efterhand sedan gå in i extrem detalj genom att spela upp i olika former av slow motion, använda olika ritinstrument eller lägga två videor bredvid varandra i jämförande syfte. Vilka fel gör du på golfbanan egentligen? Hur ser ditt uppkast och din serverrörelse ut på tennisbanan?