Discover - Träningsinspiration10 tips för vinterlöpning

Mörker och kyla behöver inte stoppa dig från svettiga löpturer. Med rätt inställning, kläder och sällskap kommer du snart hitta kärleken till vinterlöpning . Ta del av våra 10 tips – sen ses vi i löpspåret.

Josefine Bengtsson: Yoga & löpning - för en smidig kropp

Som löpare är det viktigt att hålla sin kropp smidig - ett enkelt och bra sätt är att komplettera med yoga. Här kommer yogaexperten Josefine Bengtssons bästa tips!

Trappan – världens bästa träningsredskap?

En trappa är världens bästa träningsredskap. Med rätt övningar kan du få till ett helkroppspass som både är roligt och effektivt. Idag hyllar vi trappan!

Hur lite behöver man egentligen träna för att få resultat?

Att träning påverkar både vår fysiska och psykiska hälsa positivt är inget nytt. Men vad krävs för att öka eller behålla muskelmassa och kondition? Vi fördjupar oss i ämnet och försöker reda ut hur lite man egentligen behöver träna.

Förbättra din uthållighet med tröskelträning

Vill du utveckla din löpning och bli mer uthållig? Då är tröskelpass värt att testa. Här berättar vi mer om hur tröskelträning fungerar och hur du kan tillämpa det i ditt träningsschema.

Allt du behöver veta om futsal

Instinktiv teknik, explosivitet och ohämmad offensiv – är tre viktiga egenskaper i futsal. Men hur skiljer sig futsal från fotboll? Här berättar vi mer om den växande sporten.

HIIT – ta din formkurva till nya höjder

Enkelt, snabbt och stenhårt – tre ord som beskriver träningsformen HIIT. Tack vare sina hälsofördelar som ger snabba resultat på kort tid har HIIT-träning blivit omåttligt populärt de senaste åren. Här är allt du behöver veta för att komma igång med HIIT.

Testa Tabataträning – för snabbt resultat

Vill du se snabba resultat av din träning? Då kan Tabata vara metoden för dig. Men låt dig inte luras av att programmet bara tar fyra minuter. Tabata är inget för latmaskar!

9 tips: Så tar du hand om din golfutrustning

Med enkla knep och lite omvårdnad efter varje runda kan du förlänga livslängden på din golfutrustning och bevara den härliga känslan. Här ger vi dig våra bästa tips på hur du tar hand om din golfutrustning.

High five!
124