Erbjudande! Sänkta priser på utvalda skor och stövlar! Gäller t.o.m. 25/8. Erbjudande! Sänkta priser på utvalda skor och stövlar! Gäller t.o.m. 25/8.Shoppa


Magazine - TräningsinspirationFörbättra din kondition - simma intervaller
Intervallträning är något de flesta associerar med löpning. Men intervaller kan lika lätt appliceras i bassängen som ute på löprundan.
5 fördelar med simning
Simning är en skonsam träningsform som alla borde testa. Oavsett träningsmål så är variation alltid bra för kroppens muskler och leder. Här har du 5 anledningar till att simma!
Välj rätt flytväst
Ut och njut av sommar, sol och sjöliv men se till att du är rädd om dig och dina kära. En flytväst är en billig livförsäkring. Vi hjälper dig välja rätt modell för rätt tillfälle.
”Mindre Fortnite och mer rörelse!” Så ska coacherna öka ungdomarnas motivation
– Löpning är fantastiskt, det är där jag hämtar kraft och ny energi. Endorfinerna sprutar och jag bli stark inifrån. Det är kul att få sprida det vidare till ungdomar, säger Alexander Östlund från Goodsport Foundation.
Vätternrundan: 7 smarta tips och bra prylar
Årets största cykelfest närmar sig. Vi ger dig goda råd och smarta prylar som hjälper dig att ta dig Vättern runt – allt från energibars och cykelhjälmar till transport till och från Motala.
Gör din träning roligare
Att ha roligt under träningen är ett universellt knep som funkar för att hålla motivationen vid liv! Vi listar några prylar som hjälper dig på vägen.
Därför bör du varva ner och stretcha
Nyckeln till framgånsrik träning döljer sig mellan passen. Lär dig konsten att varva ner och stretcha efter träning.
Årets lopp för barn och ungdomar
Missa inte årets bästa lopp för familjens yngsta – löpning, cykling och hinderbanor. Spännande utmaningar, folkfest och skratt utlovas! Foto: Johan Gustavsson
Så blir du en bättre löpare
Att bli en bra löpare sker inte över en natt, rätt utrustning anpassad för just löpning är en viktigt del i det, men det finns ett gäng andra bra knep att ta till. Här är 10 tips som trimmar steget.
High five!
110