Köp 2 par skor, få 50% rabatt på det billigaste paret! Villkor


Discover - TräningsinspirationSå laddar du upp inför det virtuella loppet Min Vätternrundan
Men med hjälp av tekniken erbjuder Vätternrundan i år det virtuella loppet Min Vätternrundan. Här berättar Andreas Andersson på Vätternrundan, Henrik Åbom på Craft och Thomas Bylon på Enervit om hur det funkar och hur du på bästa sätt laddar upp inför årets långlopp.
Rätt sko för terränglöpning
Löpning som motionsform går att variera i alla möjliga former och svårighetsgrader. En av de hetaste formerna av  löpning just nu är terränglöpning. Vi ger dig allt du behöver ha koll på för att komma igång.
9 tips: Så tar du hand om din golfutrustning
Med enkla knep och lite omvårdnad efter varje runda kan du förlänga livslängden på din golfutrustning och bevara den härliga känslan. Här ger vi dig våra bästa tips på hur du tar hand om din golfutrustning.
5 tips för ett aktivt påsklov i coronatider
Coronakrisen kastar sin långa skugga över påsken. Men för den som är kreativ finns det, trots allt, mängder av roliga aktiviteter som håller hälsan och humöret uppe. Här är fem tips för ett fysiskt aktivt påsklov.
5 träningsappar som hjälper dig hålla igång i corona-tider
Det många som undviker att besöka träningsanläggningar av oro för att utsätta sig själv eller andra för en risk. Då är det tacksamt att det finns alternativa träningsmöjligheter. Här är fem tips på appar som gör det både lättare och roligare att träna i dessa oroliga tider.
Träna med hjälp av din egen kroppsvikt
Gör inte träningen så krånglig. Redskap kan göra träningen roligare och effektivare, men du kommer långt bara genom att använda dig av din egen kroppsvikt. Vi visar dig hur.
Tips för högre syreupptag
Nyckeln till vår uthållighet finns i syreupptagningsförmågan. Men varför är den så viktig? Och hur kan man förbättra den? Vi ger dig tre tips för högre syreupptagning.
Stärk rumpmusklerna – 4 övningar med gummiband
En stark rumpa är bra av flera anlednignar; som bättre hållning, bättre löpsteg och minskar belastning på rygg, knän och höfter. Få en starkare rumpmuskelatur med gummiband som träningsredskap. Här listar vi 4 övningar som är perfekta att träna hemma.
Träning för hela familjen
Svårt att hinna med familjelivet, jobb och träning? I rådande tider där fler och fler behöver hålla sig hemma eller begränsa sitt umgänge pga smittorisk kan det kännas ännu svårare att hålla sig aktiv. Ett bra tips är dock att inkludera barnen i träningen – det blir inte bara mer tidseffektivt utan också väldigt mycket roligare! Här är 4 tips på rolig och allsidig träning för hela familjen.
High five!
124