Köp 2 par skor, få 50% på det billigaste paret.

*Erbjudandet gäller på stadium.se och i Stadiums butiker t.o.m. den 30/3 2022. Erbjudandet gäller på samtliga priser, dock ej på produkter som levereras direkt från våra samarbetspartners. Erbjudandet gäller ej i kombination med andra rabatter/erbjudanden, föreningsprodukter, på Stadium Outlet eller stadiumoutlet.se. Rabatten dras av i kassan.

Giltigt t.o.m. 2023-03-30

Köp 2 par skor, få 50% på det billigaste paret. Villkor

På Stadium brinner vi för rörelse. I stort och smått. Från enklaste träningspass till drömmen om en hållbar planet. På samma sätt som vi behöver vara i balans måste även vår miljö vara det. Därför fortsätter vårt arbete med att ta fram produkter på ett ansvarsfullt sätt för människa, djur och miljö.

Vår vision är att aktivera världen – idag och imorgon. Därför vill vi aktivt bidra till en mer hållbar värld. Vårt hållbarhetsarbete samlas inom vår hållbarhetsvision Activating the World in Sustainable Ways. Genom att agera på ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt sunt vis främjar vi en hälsosam livsstil idag och för kommande generationer.

Hållbarhet är en del av vår affärsstrategi, att arbeta med hållbarhet är en våra strategiska prioriteter. För att hålla samman arbetet har vi ett hållbarhetsråd som tar fram övergripande strategi och mål som kopplade arbetsgrupper bryter ned och tittar på olika delar så att varje avdelning kan jobba vidare med dessa i sitt dagliga arbete.

Grunden för vårt hållbarhetsarbete är Agenda 2030 och de 17 globala mål som ska göra jorden till en bättre plats. Vi har valt ut åtta mål som vi fokuserar på, där vi kan påverka extra mycket utifrån vår verksamhet. Utifrån våra åtta valda globala mål har vi definierat två huvudområden; Support the Earth där målet är att minska den negativa påverkan på miljön och människors hälsa samt välmående och Activate the World där vi vill öka den positiva påverkan vi har på människors hälsa.

Stadiums Hållbarhetsmärkning

För att du som kund enklare ska kunna göra hållbara val hos Stadium, har vi en egen hållbarhetsmärkning. Hjärtat.

Strategiska mål

Vi kommer från sportens värld och arbetar målinriktat. Vi har tydliga strategiska mål som hjälper oss att bidra till en mer hållbar värld.

Hållbara tips

På Stadium arbetar vi hårt för att vår produktion ska påverka miljön så lite som möjligt. Och det finns även en del saker du som konsument kan göra, då en textil påverkar miljön under hela sin livslängd.

Information om Stadiums visselblåsarfunktion och hur du anonymt anmäler hittar du här.