25% på jackor . Gäller även på vårens nyheter.

*Erbjudandet gäller på stadium.se t.o.m. den 23/3 2023. Erbjudandet gäller på ordinarie priser, dock ej produkter som levereras direkt från våra samarbetspartners. Erbjudandet gäller ej i kombination med andra rabatter/erbjudanden, föreningsprodukter, på Stadium Outlet eller stadiumoutlet.se. Rabatten dras av i kassan.

Giltigt t.o.m. 2023-03-23

25% på jackor . Gäller även på vårens nyheter. Villkor

re:activate

Genom projektet re:activate får uttjänta produkter nytt liv genom de som kanske behöver dem allra mest – för en hållbar och rättvisare värld.

Nu hjälper vi de jordbävningsdrabbade tillsammans.

Stadium har startat en insamling av förnödenheter i samarbete med Human Bridge och re:activate. Det finns ett stort behov av framför allt sovsäckar och filtar. Lämna ditt bidrag i närmaste Stadiumbutik, så skickar Human Bridge vidare de värmande gåvorna till de drabbade.

Du kan också stötta Human Bridges insatser på plats med sjukvård och materiel genom att swisha till: 123 900 41 85

Du är viktig. Tack för din insats!

Kasta inte bort sport

Genom Human Bridge och initiativet re:activate i våra butiker vill vi ge nytt liv åt produkter som våra kunder inte längre behöver. Vi tar emot alla sportprodukter och kläder, utslitna som trasiga, och skänker dem till behövande.

Du kan lämna in de sportprodukter du inte längre har användning för i insamlingslådorna som finns i alla Stadiums butiker.

På så sätt kan du ge någon annan möjlighet till ett bättre liv samtidigt som du hjälper till att spara jordens resurser. Allt skickas för återanvändning eller återvinning.

re:activate har samlat in över 150 000 jackor, sneakers och fotbollsskor till behövande i länder som exempelvis Rumänien, Irak, Syrien, Sydafrika och Ukraina.


re:activate i siffror

Verksamhetsår 21-22 har 131 167 kilo textilier samlats in genom våra re.activatestationer i butik tillsammans med Human Bridge.

Om Human Bridge

Human Bridge är en svensk biståndsorganisation med primärt mål att förse sjukvården i utsatta länder med medicinsk utrustning och materiel. Utrustning som förmedlas är i huvudsak begagnad och kommer från vården i Sverige, renoverad eller rekonditionerad av Human Bridge innan leverans. Organisationen stöttar även människor som befinner sig i en humanitär krissituation med bland annat kläder och andra basförnödenheter.

Läs mer om Human Bridge här; Human Bridge | Materialbistånd- för människor och miljö