Upp till 50% rabatt på utvalda vinterprodukter.

Erbjudandet gäller på utvalda produkter på stadium.se och i Stadiums butiker t.o.m. den 5/12 2022. Nedsatt pris gäller och kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Erbjudandet gäller ej på Stadium Outlet eller stadiumoutlet.se.

Giltigt t.o.m. 2022-12-05

Upp till 50% rabatt på utvalda vinterprodukter. Villkor

Stadium Sports Camp

På Stadium tycker vi det är viktigt att barn och unga rör på sig och samtidigt har kul. Därför startade vi 1995 Stadium Sports Camp, ett sommarläger för barn och unga i Norrköping och i Halmstad. Stadium Sports Camp har genom åren vuxit sig till att bli Sveriges största sportläger, vilket vi är otroligt stolta över.
Sommaren 2017 slog vi deltagarrekord då över 7900 sportsugna barn och ungdomar deltog i två städer i Sverige. Över 450 av dessa var stipendiater, barn och unga som av sociala eller ekonomiska skäl inte annars haft möjlighet att delta på lägret. Dessutom har Stadium Sports Camp två särskilda daggrupp i samarbete med organisationen Min Stora Dag där sjuka barn från Östergötland och Hallands olika sjukhus deltar. Vi har grupper för ungdomar med funktionsnedsättningar, downs syndrom, autism och liknande på vårt dagläger, som får en fantastisk upplevelse. Sedan 2013 arrangerar vi även tillsammans med paralympiern Jonas Jakobsson en grupp för ungdomar med rörelsehinder. Vi vill att alla ska vara välkomna på lägret, oavsett bakgrund och eventuella hinder.

Stadium Sports Camp arrangeras tillsammans med lokala idrottsföreningar och cirka 25 procent av omsättningen går direkt tillbaka till föreningarna. Under åren 1995-2017 har närmare 60 miljoner kronor delats ut till idrottsföreningar som varit delaktiga i lägret. Dessutom sysselsätter Stadium Sports Camp varje år över 1300 ledare.