Ta med dig laget och spring vinterns roligaste och mörkaste löplopp!

Den 31/10 kl 17:00 går startskottet för Stadium Night Run. Ett 5 kilometer långt motionslopp med start och stopp i anrika Stockholm Stadion, där det väntar mängder med happenings för barn och vuxna i alla åldrar. Under dagen anordnas även Stadium Sports Camp Run inne på Stadion, i tre valbara distanser, för barn mellan 2 och 14 år.

Spring hem pengar till ditt lag!

Stadium värnar om Sveriges föreningsliv och vi vet att många har haft en tuff period bakom sig, i spåren av COVID-19. Därför kommer alla som springer Stadium Night Run eller Stadium Sports Camp Run och uppger sin förening* och sitt lag samt anger koden STADIUMFÖRENING i anmälan, springa helt gratis (ord.pris: 100 kr för Stadium Night Run och 50 kr för Stadium Sports Camp Run). Istället skänker Stadium hela beloppet till det lag man har uppgett.

Vinn 5000 kr!

Varje lag* som registreras är även med och tävlar om 5000 kr, som fördelas ut till två vinnare. Hur bra är inte det? Så In och anmäl dig och få med så många som möjligt innan platserna tar slut och se till att ha vinterns roligaste kväll tillsammans med dina lagkamrater!

Stadium Night Run 5km

5-kilomtersbanan består av två stycken varv och utgår från Stockholm Stadion. Därifrån springer du upp mot mot Lill-Janskogen via Valhallavägen och Brinellvägen för att sedan ta dig tillbaka till Stadion via Klappjaktsvägen och Drottning Sofias Väg. Väl på Stadion ser vi till att du får all pepp och energi du behöver för att kunna klämma ut det sista inför varv två.

Runacadamy kommer finnas på plats och ge en grym uppvärmning inför start, så att du är redo inför loppet. De kommer även ha olika farthållare från 20 min upp till 35 min, för att hjälpa dig till din drömtid.


Stadium Sports Camp Run

För de yngre (2-14 år) anordnar Stadium Sports Camp tre stycken lopp inne på Stadion. Starten för första loppet gå klockan 15:40. De valbara distanserna är 200m, 400m och 800m. Loppen kommer inte gå på tid, allt handlar om att delta, göra sitt bästa och ha kul. Vid målgång kommer du att belönas med ett fint pris från oss och våra samarbetspartners.

Så ta med hela familjen och gör detta till höstens roligaste dag.Stadium Sports Camp är Sveriges största sport- och upplevelseläger, baserat i Norrköping, för dig mellan 7-14 år. Läs mer om lägret på www.stadiumsportscamp.se

Det här händer också under kvällen

• 25% på löpar- och träningssortimentet för alla deltagare*
• Löparpodden Spring Snyggt som flygande reportrar
• Genomgång av heta och nya löparskor och löparkläder
• Uppvärmning med Runacadamy
• Erbjudanden från våra samarbetspartners
• ”Activity Zone” med Stadium Sports Camp, för barn och vuxna
• Knattelopp inne på Stadion (läs mer nedan)
Intervjuer med löparprofiler

…och mycket mycket mer.

Våra samarbetspartners

*Erbjudandet och tävlingen gäller endast Stadium-knutna föreningar och lag. Är du osäker om din förening är knuten till Stadium, kontakta din förening för information.