Member Days! 25% rabatt för dig som är eller blir medlem.*

Erbjudandet gäller på stadium.se och i Stadiums butiker t.o.m. kl. 23:59 den 26/10 2020 för dig som är medlem. Erbjudandet gäller på ordinariepriser, dock ej på cyklar, studsmattor, SUP, elektronik, varumärket EXIT eller produkter som levereras direkt från våra samarbetspartners. Erbjudandet gäller ej i kombination med andra rabatter/erbjudanden, vid köp av presentkort, föreningsprodukter, vid betalning av Stadium Sports Camp, på Stadium Outlet eller stadiumoutlet.se. För att ta del av medlemserbjudandet på stadium.se behöver du vara inloggad.

Giltigt t.o.m. 2020-10-26

Member Days! 25% rabatt för dig som är eller blir medlem.* Villkor
Ny
315484101102, FLIGHT ATTENDANT, BURTON, Detail
1

BURTON flight attendant

5999:-
-25% för medlemmar t.o.m 26/10
multi
1-4 helgfria dagars leverans
365 dagars öppet köp
Fri retur i butik*
Betala med:
Stadium
 • Beskrivning

  Burton Flight Attendant är en snowboard som utmärker sig med sin förmåga att carva och hoppa. Utformad för att vara ett terrängsäkert alternativ till mer traditionella twin-former och klarar av både pow och hard-pack med samma precision. Balanced Freeride Geometry är hemligheten, med setback camber och sidecut som är centrerade på din stance för att skapa twin freestyle-känsla när du åker flat base. På kanten blir brädan tajt och snabb med Directional Camber och Taper för extra float och flow. Flight Attendant är en blandning av stora bergsattribut och aggressivitet i alla terränger. Den hittar en perfekt kombination för allt från branta backar och spontana smällar till vindslag, gupp och sidoträffar. Freeride Directional Shape har en setback camber och en sidecut som är centrerad på din stance för att skapa en twin freestyle-stance när du åker flat base, och när den är på kanten blir den tajt och snabb med floaten och smidigheten i en directional-bräda. 10 mm avsmalning i formen ger en mångsidig åkupplevelse som gör det enkelt och lätt att svänga, vilket gör brädan perfekt för åkning oavsett väder. Directional Camber Bend har camber under båda fötterna för stabilitet under djupdykning och varierande förhållanden och en rocker nose som ger lyft för ökad float. Directional-flexen har ökat tryck i tailen och en mer elastisk nose som gör att åkare enkelt kan hålla kontroll över alla underlag. Super Fly II 700G Core använder starkare och lättare trä för att ge pop och styrka samtidigt som den totala vikten minskar: Dualzone EGD-träfibrerna placeras längs tå- och hälkanterna på två kontinuerliga zoner, vinkelrätt mot kärnan, för jämn kanthållfasthet, respons och styrka. Triax Fiberglass med Carbon I-Beam ger mångsidig flex och respons för allt från litet motstånd till extremt mycket med ultralätt kolfiberbaksida som ökar pop och längsgående snap. En WFO-bas fyller porerna med ett speciellt vax djupt in i detta extra absorberande, högdensitetssinterade material vilket resulterar i en mycket fin åkupplevelse som håller hela säsongen oavsett väder. The Channel-brädfästet är utformat för att hjälpa till att få den perfekta stancen och är kompatibelt med alla viktiga bindningar.

  • Snowboard
  • Senior
  • Typ av åkning: all mountain/freeride
  • Åkarnivå: avancerad
  • Shape: Freeride Directional
  Behöver du hjälp?
  Läs mer om hur du hittar rätt snowboard i vår snowboardguide.


  Art. nummer: 315484101

  SPORT SNOWBOARD Snowboards BURTON SNOWBOARDUTRUSTNING Snowboards

 • Hitta i butik

  .

  Finns i lager
  Slutsåld
 • Erbjudande
  -25% för medlemmar t.o.m 26/10
  Medlemsdagar! Just nu får du som är eller blir medlem 25% rabatt*. Du behöver logga in för att få rabatten som även gäller i Stadium-butik. Erbjudandet gäller inte på medlemspriser, rea, EXIT, studsmattor, SUP-brädor, cyklar, elektronik, produkter som skickas från våra samarbetspartners eller produkter som ingår i vårat föreningssortiment.
 • Recensioner
Burton började bygga brädor redan 1977. Än idag är de ett av de största namnen inom snowboard, snowboardkläder och annan utrustning för ett aktivt uteliv. I sortimentet finns klassiska snowboards som Custom och Feelgood, snowboardkläder och utrustning för vintersport men även väskor, ryggsäckar och snygga kläder som passar året om. Burton har produkter för hela familjen, såväl dam, barn som herr.