25 % för dig som är eller blir medlem.

ECD GERMANY, 
Ecd Germany Set Med 2 Vikbara Solstolar, Gula, Av Trä, 
Detail 1

ECD GERMANY, 
Ecd Germany Set Med 2 Vikbara Solstolar, Gula, Av Trä, 
Detail 2

ECD GERMANY, 
Ecd Germany Set Med 2 Vikbara Solstolar, Gula, Av Trä, 
Detail 3

ECD GERMANY, 
Ecd Germany Set Med 2 Vikbara Solstolar, Gula, Av Trä, 
Detail 4

ECD GERMANY, 
Ecd Germany Set Med 2 Vikbara Solstolar, Gula, Av Trä, 
Detail 5

ECD GERMANY, 
Ecd Germany Set Med 2 Vikbara Solstolar, Gula, Av Trä, 
Detail 6

ECD GERMANY, 
Ecd Germany Set Med 2 Vikbara Solstolar, Gula, Av Trä, 
Detail 7

yellow

yellow

ECD GERMANY ecd germany set med 2 vikbara solstolar, gula, av trä

1 489:-

yellow

yellow

regular
Säljs och skickas av ECD Germany, exkluderad från presentkort och Stadiums erbjudanden. Köpvillkor
  • Beskrivning: Oavsett om det är på stranden, i trädgården eller på balkongen – Med solstolen från ECD Germany kan du koppla av och njuta av solen. På grund av dess ringa storlek kan du ta den med dig på semestern eller för en helg vid sjön. Solstolen erbjuder dig maximal sitt- och liggkomfort och har en mysig och elegant design. Den vackra och klassiska formen på solstolen kommer att se chic ut överallt. Med tre valbara ligghöjder bestämmer du din individuella liggposition. Den praktiska strandsängen går snabbt att montera och mycket enkel att sätta upp och fälla ihop, så den kan transporteras för att spara utrymme och du kan enkelt koppla av var du vill! Tillverkad av högkvalitativt furu, är solstolen solid konstruerad med släta ytor, väderbeständigt och slitstarkt och belagt oxfordtyg kommer inte att blekna. Solstolen är tillverkad av det finaste furuträdet (olackerat), som är slitstarkt, hårt och solidt, vilket gör att det kan bära upp till 120 kg. Tyget tål både låga och höga temperaturer mycket bra, så den hopfällbara solstolen kan utsättas för både regn och sol. Du kan hålla tyget rent med ånga eller en borste. Tack vare sin ringa storlek och vikt är den hopfällbara solstolen lätt att transportera från en plats till en annan eller att ta med sig utanför. Obs! Vi rekommenderar att få solstolarna impregnerade före användning och att förvara möblerna torrt efter användning. Eftersom materialet alltid fungerar är det viktigt att kontinuerligt dra åt skruvarna. Funktioner: Bekväm solstol med justerbar höjd Högkvalitativ solstol för trädgården, terrassen och balkongen Solstol för vilsamt och avslappnat välbefinnande Snygg konstruktion Modern design 3 nivåer säkerställer optimal komfort Stabilt träelement Bekvämt solbad Andningsbart tyg Furu av hög kvalitet Släta och rundade sidor Väderbeständigt, lättskött och färgäkta Oxford-tyg, belagt Hög lastkapacitet upp till 120 kg 3-vägs justerbar och fällbar Utrymmesbesparande och lätt att förvara Perfekt för att läsa eller sola För inomhus- och utomhusbruk Leverans omfattning: 2 x solstolar Ttekniska data: Rammaterial: Furu Liggmaterial: Oxfordtyg i polyester Färg: Gul Höjd ligglägen: ca 83 / 75,5 / 67,5 cm Mått vikt (LxBxH): ca 117 x 52 x 10 cm Mått på liggyta (LxB):  ca 42,5 x 108 cm Diameter: ca Ø 2,4 cm Stångtjocklek: ca 3 x 2 cm Max belastning: upp till ca 120 kg Vikt: ca 3 kg

    • Lätt förvaring - Den hopfällbara solstolen i trä är inte bara bekväm och robust utan även utrymmesbesparande. Du kan enkelt fälla solstolen och förvara den när den inte används. Med sitt polyester oxford-tyg och robusta konstruktion är den det perfekta valet för utomhusbruk.
    • FOLDABLE & ADJUSTABLE - Liggstolen kan snabbt fällas ihop med bara några få steg - så att den antingen enkelt kan transporteras eller stuvas undan för att spara utrymme. Du kan justera strandstolen 3-faldigt och ställa in den optimala sittpositionen.
    • KOMFORTABEL SOLBADNING - I trädgårdsstolen kan du koppla av, läsa och koppla av på stranden eller i trädgården. Stolen kan också användas väl som campingstol eller strandstol på semestern eller resan. Liggstolen är en idealisk resesällskap.
    • WONDERFUL BEACH CHAIR - Vill du ha en perfekt solstol för din trädgård, terrass eller balkong? Upptäck då den här snygga modellen av furu. Oavsett om du ligger eller sitter - den här lätt rundade solstolen lovar alltid maximal komfort.
    • HÖG KVALITET - Solstolen tillverkad av högkvalitativt furuträ ger en stabilare struktur, en slät yta, är säker och robust, väderbeständig och vattentät, kan användas kontinuerligt även i regn, det hållbara och tvättbara oxfordtyget kommer inte att blekna. Den maximala bärvikten är 120 kg.

    Art. nummer: 916345101

  • Produktens saldo uppdateras en gång i timmen
    • 1-4 helgfria vardagars leveranstid
    • Levereras av en av våra Stadium Partners
Vi har många modeller att välja på här på Stadium. Här hittar du fler produkter från ECD GERMANY